Publieke ruimtes icon | IKC Play
Luchthavens

Geel

#f9da00
text-black

Een kinderhoek voor op de luchthaven

Ons doel is om iedere organisatie om te toveren tot een kindvriendelijke omgeving. Een speelhoek geeft kinderen een veilige eigen plek binnen uw organisatie om te spelen, te ontdekken en te leren. Terwijl de kinderen spelen, krijgen bezoekers meer tijd en rust binnen uw organisatie. Wij streven naar een betere wereld door kinderen zo lang mogelijk kind te laten zijn. 

Onze speelhoeken zorgen wereldwijd voor speelplezier in winkelcentra, op vliegvelden, in overheidsgebouwen, instellingen: we zijn overal. En met een reden. Spelen loont. Wachtruimtes met een speelhoek zorgen voor:

  • Tevreden kinderen, dus tevreden ouders
  • Hogere bezoekersbeleving
  • Een prettige sfeer voor bezoekers en werknemers
Ikazia ziekenhuis

 

Wachten wordt kinderspel

Wanneer kinderen zich bij u kunnen vermaken, is dat prettig voor de kinderen, de ouders en de overige bezoekers. Daarnaast zorgt een eigen plek voor kinderen in uw publieke ruimte ervoor dat u ongehinderd gesprekken kunt voeren met uw bezoekers. Of dat nou aan de balie van het gemeentehuis is of tijdens het wachten op het vliegveld. Families zullen zich welkom voelen omdat u een aangenamere sfeer heeft gecreëerd. Blije kinderen zorgen voor blije ouders. 

Download onze brochure