Creeer onvergetelijke momenten bij McDonalds

Creeer onvergetelijke momenten bij McDonalds

Als je speelt, ben je vrij... om degene te zijn die je wilt zijn. Wanneer je speelt, ben je vrij... om te zien wat je wilt zien. Tijdens het spelen kun je door de sterren vliegen, op de boerderij spelen en spelen alsof niemand kijkt.

We laten kinderen zichzelf zijn en samen spelen door een echte ervaring te creëren. Als ze spelen, komen ze in hun fantasiewereld en kunnen ze zijn wie ze willen zijn.

IKC interactieve spelsystemen zijn populairste spelconcepten die wereldwijd worden gebruikt. Dankzij de fraai vormgegeven kasten waarin de bekroonde PlayTouch-computers zijn ondergebracht, passen de spelcomputers in vrijwel elke omgeving. Eerder hebben we voor verschillende McDonald's-restaurants prachtige speelhoeken kunnen creëren.

Kinderen tussen de leeftijd van ongeveer 2-9 jaar passen hun verbeelding en vaardigheden toe in de geweldloze, taalvrije spelletjes, op een leuke, speelse manier.

Onze interactieve spelsystemen sluiten daarom perfect aan bij de digitale order panelen van McDonald's. Met ons unieke ontwerp en gevoel voor kwaliteit maken we de mooiste dingen. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid om de software aan te passen aan uw look-and-feel

Zorg ervoor dat uw jongste bezoekers en hun ouders of verzorgers zich op hun gemak voelen in uw restaurant. Met een speelhoek kunt u uw gasten een optimale beleving bezorgen.

Een speelruimte biedt uitkomst. Ook voor uw fastfoodrestaurant hebben de kinderen een plek waar ze met plezier kunnen spelen. Je bent bekend met de speelvelden van McDonald's maar laten we je kennismaken met de laatste ontwikkelingen die een bezoek aan de lokale McDonald's nog onvergetelijker maken.

Het is een talent om te weten hoe te spelen, we hopen te zien dat op de McDonalds World Wide Conference 2018 zal worden nagedacht over de speelconcepten van IKC.

Wilt u meer weten over onze prachtige speloplossingen?

Neem contact op met onsvraag onze brochure aan

Creeer onvergetelijke momenten bij McDonalds