Een kinderhoek voor elke organisatie

Een kinderhoek voor elke organisatie

Een kinderhoek voor elke organisatie

Kindvriendelijke speelhoeken

Door meerdere speelhoeken op verschillende locaties in uw onderneming te plaatsen weet u zeker dat uw jongste bezoeker zich vermaakt en het gezin zich welkom voelt. Bezoekers waarderen het als kinderen gelukkig zijn. Met een speelhoek geeft u een duidelijk signaal: wij houden rekening met de belangen van het kind.

IKC heeft wereldwijd bij veel ondernemingen waarde toegevoegd met zijn kinderhoeken en speelconepten. Dagelijks hebben hier kinderen in allerlei sectoren hier plezier van. De spelmodules en speelsystemen van IKC kunnen al geplaatst worden in ruimtes vanaf 1 m2.

PASSEND BIJ UW ORGANISATIE

IKC zorgt samen met u voor een kinderhoek die past in uw onderneming. Het concept wordt aangepast aan uw bedrijfsidentiteit en huisstijl zodat deze onderdeel wordt van uw verhaal en organisatie. Of u kiest van een van onze plug-and-play concepten waar alles perfect op elkaar aansluit.

VEILIG EN MAKKELIJK SCHOON

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van onze concepten staat het begrip veiligheid centraal. Onze speelsystemen zijn gemakkelijk schoon te maken, bevatten geen losse onderdelen en zijn TÜV-gecertificeerd. Met een speelhoek van IKC bent u gegarandeerd van jarenlang, veilig speelplezier.

Zet ook de stap naar een kindvriendelijke omgeving

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vraag de gratis brochure aan, stuur ons een bericht via het contactformulier of bel ons. Wij helpen u graag!

Contact+31 (0) 321 387 730

Ontdek onze kinderhoeken onder andere bij

  • Van der Valk

 

  • Van der Valk