Financieel manager (FT)

The power of playing by IKC

Als de specialist in de markt ontwerpt, produceert, verkoopt en installeert IKC wereldwijd tot de verbeelding sprekende speelconcepten voor kinderen. Met een jong team van bijna 80 mensen in Nederland en China heeft IKC het volledige proces van ontwerp tot realisatie in eigen beheer. Hoge kwaliteit, veiligheid voor de kinderen en service zijn de kernwaarden van IKC.

Functieomschrijving

IKC maakt stappen in de processen en structuur binnen de organisatie maar heeft een tomeloze ambitie om stappen te blijven maken. Daarom zoekt IKC een collega die houdt van structuur en orde. En te allen tijde op een geduldige wijze de feitelijke bevindingen weet over te brengen aan stakeholders binnen de organisatie in Nederland en China.

IKC zoekt een fulltime beschikbare Financieel Manager die ervaring heeft en een uitdaging ziet in het veranderen, inrichten en ontwikkelen van de financiële en soms organisatorische processen om de IKC ambitie en groei te begeleiden.

Vanzelfsprekend is dat de complete financiële administratie, rapportages en (budget) planningen, verantwoordelijkheden zijn van de financieel manager. De financieel manager zal deelnemen in een Management Team van 5 personen. Binnen dit MT is de toegevoegde waarde het breed kunnen meedenken over IKC en de groei welke IKC doormaakt. Uiteraard vooral, maar niet alleen maar, vanuit de financiële expertise.

Functie eisen:

  • Een zelfstandige, planmatige en analytische werkwijze
  • Een energieke, pro actieve houding
  • Minimaal 5 jaar ervaring
  • Een financiële/ controlling gerelateerde achtergrond en opleiding
  • Communicatief sterk
  • Fiscaal onderlegd

IKC biedt een prettige hands on en informele werksfeer en passende arbeidsvoorwaarden

Voor vragen – Neem contact op met Erwin Hammer / Managing Director