Een kinderhoek in de gezondheidszorg

Kinderspeelhoeken voor de gezondheidszorg

Een speelhoek voor uw ziekenhuis, wachtkamer of tandartspraktijk zorgt ervoor dat kinderen zich meer op hun gemak voelen. Door de kindvriendelijke omgeving kunnen zij beter omgaan met de spanning en onzekerheid die de zorg met zich meebrengt. Wanneer een kind al spelend wacht, lijkt het allemaal veel sneller te gaan!  

Instore Kids Corners maakt samen met u een speelhoek die perfect past binnen uw organisatie, volledig op maat en in uw huisstijlVeilige en hygiënische speelhoeken speciaal voor de gezondheidszorg. Vraag de gratis brochure aan of bel ons: + 31 (0)321 387 730.

Gastvrije en kindvriendelijke zorg door een speelhoek

Goede zorg betekent gastvrijheid. Een leuke, kindvriendelijke en stimulerende omgeving speciaal voor kinderen maakt het wachten leuker. Voor kinderen die wachten op een behandeling of kinderen die meegaan met hun ouders kan de kinderhoek helpen om zich ‘thuis’ te voelen. In een kindvriendelijke wachtkamer kunnen kinderen doen wat ze het allerliefste doen; spelen.

Veilige, hygiënische ruimtes voor uw jongste bezoeker

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van onze concepten staat het begrip veiligheid centraal. Onze speelsystemen zijn gemakkelijk schoon te maken, bevatten geen losse onderdelen en zijn TÜV-gecertificeerd. Met een speelhoek van IKC bent u gegarandeerd van jarenlang, veilig speelplezier.

Contact+31 (0) 321 387 730

Ontdek onze kinderhoeken onder andere bij

 • Van der Valk

 

 • Van der Valk

Projecten

 • Kinderhoek

  Kinderhoek ziekenhuis

  Speelhoek in een ziekenhuis. Geen kind vindt het leuk om in het ziekenhuis te zijn. Met een leuke speelhoek zorgt u voor een plek waar kinderen de we...

  Lees meer
 • Kinderhoek

  Kinderhoek wachtkamer

  Speelhoek voor de wachtkamer. Kinderen die in de wachtkamer van uw ziekenhuis of zorginstelling zitten, vinden het fijn als zij een plekje hebben waa...

  Lees meer