Playground

Playground

Playground

Indoor Speelconcepten

Naast kids corners bestaande uit spelmodules en speelsystemen, levert Instore Kids Corners ook op maat gemaakte indoor speelconcepten.

Uiteraard helemaal afgestemd op uw wensen. Door een speelconcept toe te voegen aan uw organisatie biedt u kinderen de mogelijkheid om in alle rust en ruimte veilig te spelen, alleen of met andere kinderen.

De indoor speelconcepten zijn het perfecte alternatief voor indoor speelstructuren.

In tegenstelling tot veel indoor speelstructuren kunnen speelconcepten volledig aangepast worden aan de 'look and feel' van uw organisatie. Om uw jongste bezoekers veilig te laten spelen, worden de speelconcepten aangelegd met onze duurzame rubbervloeren.

Onze playgrounds:

Verkrijgbaar in 28 kleuren * Onbeperkte kleurenmixen mogelijk * Struikelvrij en rolstoelvriendelijk

* Valdempend tot meer dan 300 cm * Kleurvast EPDM + 100% gerecycled rubber * Oneindig veel ontwerpmogelijkheden

* Eenvoudig 3D structuren en heuvels creëren * Brandvertragend en geluiddempend * Duurzaam en milieuvriendelijk

* Voldoet aan veiligheids- en gezondheidseisen *Combineer de indoor speelconcepten met het ruime aanbod IKC speelsystemen en creëer een unieke binnenspeelruimte voor uw organisatie.

De indoor speelconcepten van Instore Kids Corners zijn dé vernieuwende oplossingen voor de traditionele speelstructuren. Bekijk hieronder onze gerealiseerde indoor speelconcepten.

Contact+31(0)321387730

Ontdek onze kinderhoeken onder andere bij

 • Van der Valk

 

 • Van der Valk

Projecten

 • Speelhoek

  Speelhoek restaurant

  Speelhoek voor uw restaurant. Het is voor kinderen vaak lastig om lang aan tafel te blijven zitten. Dit zorgt ervoor dat ouders niet op hun gemak kun...

  Lees meer
 • Kinderhoek

  Kinderhoek ziekenhuis

  Speelhoek in een ziekenhuis. Geen kind vindt het leuk om in het ziekenhuis te zijn. Met een leuke speelhoek zorgt u voor een plek waar kinderen de we...

  Lees meer
 • Kinderhoek

  Kinderhoek vliegveld

  Een speelhoek op de luchthaven. U kunt wachttijden, vertragingen en vermoeidheid door het reizen niet oplossen. U kunt er wel alles aan doen om de ti...

  Lees meer