Playground

Een kinderhoek die inspireert, uitdaagt en plezier biedt

Opgroeien gaat met vallen en opstaan. Met name voor kinderen die de wereld om zich heen aan het ontdekken zijn. Geef kinderen het vertrouwen om erop uit te gaan met de valdempende (EPDM) speelvloeren van IKC. Deze vloeren zijn speciaal gemaakt om verwondingen tijdens het spelen te minimaliseren en kinderen de vrijheid en vertrouwen te geven erop uit te gaan.

Creëer uw eigen verhaal door technieken te combineren

Prikkel het kind zijn fantasie en geef de ruimte om te spelen. Tover de vloer om tot een speelplaats met levendige kleuren en 3D-objecten die naadloos in elkaar overgaan. Doordat de EPDM-vloer wordt opgebouwd uit kleine onderdelen is het mogelijk om zonder moeite figuren en logo's in de rubberen vloeren en speelelementen te verwerken.

Ga een stap verder en tover de complete ruimte om tot een speelparadijs. Door EPDM-vloer te combineren met een 2D-Forex-vloer is het mogelijk om de vloer, de muur en het plafond in hetzelfde thema te plaatsen waardoor uw concept nog meer tot de verbeelding spreekt. Laat kinderen vogels spotten in het woud, spelen in hun winkeltje of bibberen op Antartica. En zie kinderen opgaan in hun fantasiewereld.

Duurzaam, sterk en makkelijk te onderhouden

Zowel de speelelementen als de vloer zijn gemaakt van synthetisch rubber. Het materiaal voldoet aan alle veiligheidseisen en is milieuvriendelijk geproduceerd. De EPDM-speelvloer werkt brandvertragend en is geluiddempend en rolstoelvriendelijk. Haal het simpele vuil weg met een stofzuiger of bezem en het hardnekkige vuil met een speciale hoge drukspuit. Zo houdt u uw kinderspeelhoek netjes en schoon. Prettig voor de kinderen, de ouders en uw werknemers.

Zet ook de stap naar een kindvriendelijke omgeving

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vraag de gratis brochure aan, stuur ons een bericht via het contactformulier of bel ons. Wij helpen u graag!

Contact+31 (0) 321 387 730

Ontdek onze kinderhoeken onder andere bij

 • Van der Valk

 

 • Van der Valk

Projecten

 • Speelhoek

  Speelhoek restaurant

  Speelhoek voor uw restaurant. Het is voor kinderen vaak lastig om lang aan tafel te blijven zitten. Dit zorgt ervoor dat ouders niet op hun gemak kun...

  Lees meer
 • Kinderhoek

  Kinderhoek ziekenhuis

  Speelhoek in een ziekenhuis. Geen kind vindt het leuk om in het ziekenhuis te zijn. Met een leuke speelhoek zorgt u voor een plek waar kinderen de we...

  Lees meer
 • Kinderhoek

  Kinderhoek vliegveld

  Een speelhoek op de luchthaven. U kunt wachttijden, vertragingen en vermoeidheid door het reizen niet oplossen. U kunt er wel alles aan doen om de ti...

  Lees meer