Een kinderhoek in uw pretpark, museum of zwembad

Een kinderhoek in uw pretpark, museum of zwembad

Een kinderhoek in uw pretpark, museum of zwembad

Een fijn dagje uit met de hele familie

Als gezin of familie is het belangrijk er af en toe tussenuit te kunnen. Een dagje uit naar een pretpark, de bioscoop, een museum of het zwembad. Even weg van de dagelijkse sleur en genieten van elkaar. Met een kinderhoek haalt u vriendelijkheid in uw organisatie en voelen families en gezinnen zich welkom. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders in alle rust genieten van een hapje, een drankje en de omgeving. Fijn voor het kind, de familie en uw medewerkers.

Wachten wordt kinderspel

Maak wachten leuk en creëer een unieke speelhoek voor de kleinste bezoekers. Bij een dagje uit komt het voor dat de groep even moet wachten en dat kinderen zich gaan vervelen. Ze hebben zich ontzettend verheugd op deze dag en worden ongeduldig. Vervelend voor de ouders, andere bezoekers en uw medewerkers.

Laat kinderen de tijd vergeten en bezig zijn met een van onze wandspellen of zachte speelmodules. De spelmodules en speelsystemen van IKC kunnen al geplaatst worden in ruimtes vanaf 1 m2.

Schoon, veilig en helemaal in uw stijl

Veiligheid en hygiëne staan centraal bij onze speelconcepten. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en bevatten geen losse onderdelen. Alle producten zijn TÜV-gecertificeerd en voldoen aan Europese veiligheidsnormen. Zo kan een kind veilig en onbezonnen de omgeving ontdekken.

Zet ook de stap naar een kindvriendelijk organisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vraag de gratis brochure aan, stuur ons een bericht via het contactformulier of bel ons. Wij helpen u graag!

Contact+31(0)321387730

Ontdek onze kinderhoeken onder andere bij

 • Van der Valk

 

 • Van der Valk

Projecten

 • Kinderhoek

  Kinderhoek pretpark

  Kinderhoek in het pretpark. Loop samen met de hele familie door het sprookjes bos van de Efteling, beleef de sprookjes opnieuw en laat je meeslepen i...

  Lees meer
 • Kinderhoek

  Kinderhoek zwembad

  Kinderhoek in het zwembad. Spring van de hoogste duikplank het water in, snorkel samen naar het diepste punt van het zwembad. Naar het zwembad gaan i...

  Lees meer
 • Kinderhoek

  Kinderhoek hotel

  Speelhoeken voor hotels. Uw gasten komen naar uw hotel om te ontspannen. Zij genieten van hun welverdiende rust en worden goed verzorgd door uw medew...

  Lees meer