Op deze afbeelding staat een custom kinderhoek geplaatst in een supermarkt
IKC Nieuws
Delen
Ondanks de grote verschillen tussen landen, culturen en talen:

De kracht van spelen is overal ter wereld hetzelfde

Onze collega's bij IKC Shanghai zijn hemelsbreed 8875 km van ons verwijderd, maar ons doel en onze aanpak is precies hetzelfde. Kinderspel is universeel en biedt dezelfde voordelen in Azië als in Europa. In 2019 hebben onze collega's speelwaarde toegevoegd aan organisaties in heel Azië om deze kindvriendelijker te maken en hun klantervaring te verbeteren. Hieronder vindt u enkele voorbeelden:

Op deze afbeelding staat een indoor playground geplaatst in een dagopvang


Een fantasierijke en veilige speelhoek

Romp n 'Roll is een Amerikaans, educatief centrum voor kinderen waar de focus ligt op spelen. Samen met IKC creëerden ze een binnenspeeltuin in Anji, China. Deze indoor speeltuin is ruim 100 vierkante meter en spreekt, mede door de meerdere kleurrijke elementen, tot de verbeelding en creativiteit van de kinderen.

Door het thema "bescherm en verken de schatten van de natuur", hebben we een natuurlijke, houten klimstructuur met een glijbaan gecreëerd. Daarnaast hebben we een berg met klimgrepen gemaakt en een tunnel in de EPDM-vloer verwerkt. Dit motiveert de kinderen om actief te spelen en de hele playground te ontdekken, terwijl ze hun fantasie de vrije loop laten in een veilige speelruimte die aan alle lokale en Europese veiligheidsnormen voldoet.

Op deze afbeelding staat een custom kinderhoek geplaatst in een supermarkt

 

Speelkasteel aangepast aan wensen klant

Wat betekent een kasteel voor een kind? Het is het symbool van sprookjes en fantasieën. Ieder kind fantaseert toch over het leven in een kasteel als een echte prins of prinses.

In samenwerking met Euroswift heeft IKC een speelkasteel ontwikkeld voor alle prinsen en prinsessen die de Fairprice Supermarket bezoeken. Volledig aangepast aan de wens van de klant, hebben we een kasteel ontworpen en geïnstalleerd met speelmodules aan de binnen- en buitenkant van het kasteel om ervoor te zorgen dat alle kinderen zich kunnen vermaken. De kinderhoek is een eye catcher die ervoor zorgt dat de kinderen zich ook welkom voelen bij de supermarkt keten.

Op deze afbeelding staat een custom kinderhoek


Ouders en kinderen dichterbij elkaar door spelen

Kinderen zijn één van de hoogste prioriteiten binnen een gezin. Ouders willen graag zoveel mogelijk tijd doorbrengen met hun kinderen en bij hun ontwikkeling en groei betrokken zijn.

In juni 2019 heeft IKC een kinderhoek van 60 m2 ontworpen en geïnstalleerd bij Yongchaofu in Hangzhou. Het belangrijkste doel van de speelruimte is het creëren van een unieke speelomgeving, waar kinderen en ouders tijdens het spelen dichter bij elkaar komen.

Het IKC ontwerpteam heeft meerdere klim en klauter elementen aan de speeltuin toegevoegd die dit aansporen. De speeltuin speelt in op interactiviteit, stimuleert harmonie binnen het gezin en bevordert de gezonde groei en ontwikkeling van kinderen.

Vanuit hun nieuwe kantoor in Shanghai zullen onze collega's nog meer organisaties ondersteunen bij het toevoegen van speelwaarde aan ondernemingen. Wekt dit uw interesse?

Neem dan contact met ons op!