this image shows design department
IKC Nieuws
Delen

De ontwerptafel, waar het allemaal begint

De creatieve productdesigners van International Kids Concepts zijn constant bezig met het innoveren van bestaande producten, het schetsen van nieuwe speellandschappen, nieuwe unieke producten ontwerpen en het vertalen van uw behoeftes in een geweldig ontwerp

 

Elk ontwerp, specifiek afgestemd op kinderen

Een goed ontwerp bij International Kids Concepts betekent de juiste combinatie van functie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, educatie en plezier afgestemd op de verbeelding van een kind en de wensen van onze klanten.

Een goed concept zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt, waar iedereen zichzelf kan zijn. Dit kan alleen bereikt worden door vanaf het begin tot het eind actief betrokken te zijn bij de productie van onze speelconcepten. Van schets naar 3D ontwerp, van productie in onze eigen fabriek tot de realisatie van onze op maat gemaakte producten.

Oneindig veel mogelijkheden

De mogelijkheden van ons designteam om uw organisatie en stijl tot leven te brengen zijn eindeloos. Vind de persoonlijkheid van uw organisatie terug in onze op maat gemaakte ontwerpen, speciaal voor u ontworpen. 

Samen kunnen we unieke concepten maken door uw wensen, huisstijl, logo en bezoekers te combineren met onze passie en creativiteit, die aan ieders wensen voldoen. Onze eigen creatieve ontwerpspecialisten kunnen een compleet 3D-voorstel maken, inclusief foto-realistische weergaven met specifieke details.

Uw schets wordt werkelijkheid en uw kindvriendelijke ideeën komen tot leven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u verrassen, zodat uw bezoekers zich kunnen verbazen als ze uw organisatie bezoeken! 

Benieuwd wat ons ontwerpteam voor u kan betekenen?

Neem conctact met ons op!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht