Op deze afbeelding staat een custom speelsysteem geplaatst in een wachtkamer van een ziekenhuis
IKC Nieuws
Delen
Van design tot installatie - IKC regelt het!

Een kinderhoek op maat

Custom speelconcepten zorgen ervoor dat uw kinderhoek volledig aansluit bij uw organisatie. IKC kan uw speelconcept geheel op maat maken. Van een uniek idee tot een realistische 3D tekening, ons designteam visualiseert uw wensen tot op de millimeter nauwkeurig zodat u precies weet wat u kan verwachten. Ook de vervolgstappen, zoals productie en installatie, zijn geheel in eigen beheer zodat tijdens iedere schakel in de keten de kwaliteit maximaal kan worden gewaarborgd. 

Een ontspannen consult door speelplezier

Gezondheidszorginstelling Rijndam Revalidatie ging u al voor. In samenwerking met de locatie Erasmus MC en stichting DADA hebben wij een speelconcept in de vorm van een ambulance geplaatst. Hier kunnen kinderen zich mee vermaken middels wandspellen en een interactief speelsysteem. De spelende kinderen ontsnappen even uit hun dagelijkse leven en zorgen, waardoor zij minder tegen een ziekenhuisbezoek op zien en ontspannen het consult in gaan. 

Naar aanleiding van de input vanuit Rijndam Revalidatie heeft één van onze designers het ontwerp 3D gevisualiseerd. Het enthousiaste akkoord van de klant op het design was voor ons het startsein om het vervolgtraject in gang te zetten. 

Op deze afbeelding staat het proces van een custom speelsysteem

 

De reis van concept naar eindresultaat

Productiedocumenten worden opgesteld en gedeeld met onze eigen fabriek in China. Hier worden de producten gefabriceerd en ondergaan ze een kwaliteitscontrole om te borgen dat ze allen voldoen aan de belangrijkste Europese veiligheidsnormen (EN-71). 

De goedgekeurde producten staan een lange reis te wachten richting ons magazijn in Nederland, waar na aankomst het installatieteam de klant blij kan gaan maken met een unieke en veilige kinderhoek. En dit alles gebeurt binnen maar liefst 12 weken. 

Wilt u ook zorgeloos de kindvriendelijkheid en klantbinding van uw organisatie verbeteren?

Neem dan contact met ons op!