Op deze afbeelding staat een speelhoek met een interactief speelsysteem
IKC Nieuws
Delen
Een terugblik op het jaar 2019

Een verandering in huisstijl maar nog steeds de vertrouwde kwaliteit

Nu wij 2020 knallend zijn ingegaan, nemen wij de tijd om terug te blikken op het vorige jaar: 2019. Een jaar waarin wij veel ondernemingen hebben ondersteund bij het toevoegen van speelwaarde aan hun organisatie om zo onder andere de klantbinding te vergroten. Van de snackbar om de hoek tot grote binnenspeelplaatsen in Europese shoppingmalls. Stuk voor stuk hebben al deze projecten het afgelopen jaar een steentje bijgedragen aan een kindvriendelijke wereld. 

Een mooie speelhoek voor kinderen in de bouwmarkt

Onze klant Bauzentrum Sandhack wilde graag een ruimte creëren speciaal voor hun kleinste bouwers. Op wens van de klant, creëerden wij een passend ontwerp dat enkele weken later al geïnstalleerd kon worden op locatie. Het resultaat? Een tevreden ondernemer die aangeeft dat klanten langer in zijn winkel verblijven. En nóg belangrijker: de kinderen zijn blij, dus wij dus ook!

Op deze afbeelding staan custom speelhoeken met standaard wandspellen

 

Speelhoek in Amsterdamse stijl

OLVG was op zoek naar een vrijstaand speelsysteem voor de poli oogheelkunde in Amsterdam. Eén van onze designers heeft het speelsysteem Four Fun – die maximale speelwaarde biedt op maar 1 m2 – in een Amsterdams jasje gestoken. Dit kon natuurlijk niet anders dan in de smaak vallen bij de klant. De kinderen die de OLVG oog poli bezoeken, kunnen zich nu naar hartenlust vermaken.

Op deze afbeelding staat een speelhoek met een interactief speelsysteem

 

Uw huisstijl terug in de kinderhoek

De kinderhoek die wij halverwege 2019 geïnstalleerd hebben bij Zwemcentrum Rotterdam bevalt zó goed dat wij eind januari 2020 op dezelfde locatie een tweede, uitgebreidere kinderhoek gaan installeren. Het zwemcentrum zocht een veilige en leuke speeloplossing voor broertjes en zusjes die meekomen naar de zwemles. Beide speelhoeken zijn volledig in de huisstijl van Sportbedrijf Rotterdam. Dit is de overkoepelende organisatie waarvoor wij binnen Rotterdam ook andere locaties voorzien van speeloplossingen.

Op deze afbeelding staat een custom speelhuis geplaatst bij de kinderopvang

 

Een fantasierijke speelhoek voor een kinderopvang

De nieuwe kinderopvang locatie Bora Bora van Second Home in Almere is eind 2019 voorzien van een klim- en klauter speeleiland. De kinderhoek is geplaatst in het midden van de kinderopvang en deelt hierdoor de gehele ruimte op in twee gebieden. Door het brede aanbod van speelwaarde, kunnen kinderen van alle leeftijden zich dagelijks vermaken. De kinderhoek sluit naadloos aan op het gewenste thema van de klant, dat middels vloer- en wandbekleding een fantasierijke speelplaats is voor de kinderen. 

In 2020 gaan wij nóg meer ondernemers ondersteunen bij het toevoegen van speelwaarde in hun organisatie. Bent u er daar één van?

Neem contact op!