kinderhoek in de horeca
Blog
Delen
Horecava; al meer dan 65 jaar dé Horeca vakbeurs in RAI Amsterdam

IKC gaat naar Horecava!

Op 9 januari 2023 is het eindelijk weer zover; de horeca vakbeurs Horecava gaat weer van start. Van 9 tot 12 januari is dit de plek waar horecaondernemers, vakmensen en leveranciers elkaar kunnen ontmoeten. IKC is dit jaar ook aanwezig, dus noteer deze data vast in de agenda!
 

Hogere beleving door een kinderhoek in de horeca

Uit eten gaan, een nachtje weg in een hotel; beleving en gastvrijheid wordt voor de gasten steeds belangrijker. Omdat beleving bij de inrichting begint zijn wij samen met GOOS horeca te vinden bij stand 03.300. Speelwaarde is er in alle soorten en maten. Van een enkel wandspel tot een compleet ingerichte ruimte. Wij laten graag onze producten en mogelijkheden aan u zien, dus kom vooral een kijkje nemen bij de stand!
 

Goos Horeca groothandel 

Met 9 filialen door heel Nederland en zelfs in Duitsland is Goos Horeca groothandel al 30 jaar een toonaangevende leverancier. Voor horecaondernemers en andere horeca gerelateerde bedrijven, Goos Horeca heeft alles in huis om elke horeca gelegenheid te kunnen inrichten. Van keukeninrichting tot restaurant- en terrasmeubilair en van kleding tot decoratie. 

Horecava is het grootste Nederlandse evenement voor alles wat met de horecabranche te maken heeft. Dit jaar staan er ruim 700 bedrijven klaar om alle nieuwe ontwikkelingen in de horecabranche te kunnen introduceren. 
Er is genoeg te beleven op de horeca vakbeurs. Van wedstrijden die de chefs uitdagen om de titels en prijzen te behalen tot innovatieve producten en ideeën. Dit is de plek waar nieuwe en vakbekwame horecaondernemers elkaar kunnen ontmoeten. Tientallen bekende en onbekende ondernemers kunnen hun innovatieve producten en diensten presenteren en demonstreren in deze 4 dagen.

Onze adviseurs zijn uiteraard aanwezig om u van alle informatie te voorzien en om uw vragen te beantwoorden. Wij kijken ernaar uit, tot dan!

Bekijk alvast onze horeca branchepagina voor meer informatie.