this image shows a kidscorner in childcare institution
IKC Nieuws
Delen

IKC geeft 4 tips voor een goede kinderhoek

Door jarenlange ervaring weet IKC wat werkt. IKC helpt u graag als het gaat om het toevoegen van speelwaarde. De volgende 4 tips zullen helpen om een goede kinderhoek te creëren. 

Tip 1.
Voorzie uw speelhoek van speelactiviteit voor alle leeftijden.
IKC heeft speciaal voor alle leeftijden speelsystemen ontwikkeld. Deze zijn grof in te delen in twee categorieën. Voor kinderen van 1 tot 6 jaar zijn wandspellen. Voor kinderen boven de 4 jaar zijn interactieve speelsystemen de beste keuze.

Tip 2.
Maak uw kinderhoek herkenbaar.
Bij IKC is het mogelijk om de speelsystemen, welke u wilt toepassen in uw kinderhoek, volledig op maat te laten maken, zo kunnen wij uw logo en de kleuren of graphics van uw organisatie verwerken. Dankzij een persoonlijke uitstraling zullen uw jongste bezoekers uw winkel, hotel of restaurant altijd herkennen. Onze specialisten helpen u graag met het samenstellen van uw kinderspeelhoek. 

Tip 3.
Denk aan de veiligheid en duurzaamheid van uw speelelementen.
De producten worden gemaakt van beukenhout en MDF, hierdoor voelt het eindproduct door deze bewuste materiaal keuze warm en kwalitatief goed aan. Na het spuiten van de spelproducten worden deze op traditionele wijze gezeefdrukt en zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit. De houten spelproducten worden op kleur gespoten met een watergedragen verf die zorgvuldig is getest op veiligheid.

Tip 4.
Maak de kinderhoek onderdeel van uw marketing mix.
Toon uw kinderhoek op uw website, bezoekers oriënteren zich voordat ze bij u komen. Een goede, leuke kinderhoek zorgt voor een goede herinnering aan uw organisatie.

Neem conctact met ons op!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht