IKC Nieuws
Delen

Maak samen winkelen een kostbaar moment

Winkelen met de kinderen was nog nooit zo ontspannend en plezierig, want voor winkels en boetieks wordt kindvriendelijkheid steeds belangrijker.

Uit onderzoek blijkt dat tweederde van de ouders ontspannen winkelen mist in hun leven. Winkelen met kinderen is niet altijd gemakkelijk en aangenaam. International Kids Concepts brengt hier verandering in samen met kindvriendelijke winkels. 

Een fantasiewereld binnen uw bedrijfspand

Maak van uw winkel een ontspannende ruimte, waar ouders de tijd hebben om te winkelen terwijl hun kinderen zich vermaken met spelen. Kleurrijke speelmodules, zachte stoffen en natuurlijke materialen. Allemaal unieke ingrediënten om kinderen hun eigen fantasiewereld te laten creëren.

Laat kinderen de rol van een heroïsche piloot op zich nemen, ontdek nieuwe vormen terwijl ze op de rug van een vis zitten en proef de seizoenen door fruit te plukken. Neem ze mee op reis naar een wereld waar alles mogelijk is.

De inspirerende speelconcepten van International Kids Concepts; gelukkige kinderen, ontspannen ouders zijn aan het winkelen en uw medewerkers kunnen hun werk doen.
 

Neem conctact met ons op!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht