recreatiebeurs recreatie vakbeurs leisure vakantieparken speelplezier speelwaarde beleving
Blog
Delen
Ervaar de recreatie vakbeurs in de evenementenhal in Hardenberg

Recreatief Nederland maakt zich op voor het nieuwe seizoen!

Na het mooie en drukke zomerseizoen van dit jaar maakt recreatief Nederland zich deze winter op voor volgend jaar. Om het maximale uit het seizoen van 2023 te halen, investeren veel ondernemers in de recreatiebranche in extra beleving. Een gastvrije plek waar gezinnen zich thuis voelen, extra kunnen genieten van hun verblijf en waar zij graag terugkomen. Door de grote diversiteit aan gasten, is het belangrijk om verschillende ervaringen en belevingen aan te bieden om aan de verwachting van elke gast te voldoen. Ook duurzaamheid is de afgelopen jaren een belangrijk element geworden. Op 15, 16 en 17 november 2022 vindt de recreatie vakbeurs in de evenementenhal in Hardenberg plaats. Dit is een uitstekende kans voor de recreatie ondernemer om inspiratie op te doen over onder andere duurzaamheid, de nieuwste software/technologie en verblijfsaccommodaties en uiteraard spelen en bewegen. De laatste trends en ontwikkelingen van de vrijetijdssector komen hier naar voren. 
Beleving wordt steeds belangrijker, vooral in de recreatie sector. Ook dit jaar hebben wij weer veel kinderen, ouders en recreatieondernemers blij kunnen maken met speelplezier, vermaak en beleving voor alle leeftijden. Bekijk hieronder een aantal speelruimtes die wij in de leisure branche hebben geplaatst, om inspiratie op te doen.
 

Recreatie vakantiepark Giethoorn


Het mooie natuurlijke vakantiepark in Giethoorn heeft het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in beleving. De speelruimte voor de kinderen is volledig aangepast naar de prachtige omgeving van de Weerribben, dat maakt het een bijzondere watervolle beleving voor jong en oud. Terwijl de ouders genieten van een kopje koffie en de mooie omgeving, kunnen de kinderen zich onderdompelen in een wereld van plezier. Er zijn kleine details in de designs van de wanden en speelvloeren toegevoegd, zoals de bekende waterwegen van Giethoorn en Gido de Geit de mascotte van het waterstreekdorp.

Bekijk hier het portfolio van Vakantiepark Giethoorn.
 

Bioscoop Pathé Leeuwarden


Pathé staat erom bekend dat zij investeren in een maximale beleving en kids branding; bijvoorbeeld met hun mascotte Charlie. Er worden ook knutselmiddagen en kinderfeestjes georganiseerd, kinderen kunnen hier terecht voor een complete ervaring en een beleving waar zij het nog lang over zullen hebben! Voor Pathé Leeuwarden hebben wij een volledig custom speelruimte geplaatst. In deze speelruimte raken de kinderen niet uitgespeeld. Voor, of na de film, kinderfeestjes en knutselmiddagen, de kinderen kunnen hier altijd terecht.

Bekijk hier een impressie van deze totale beleving


Hotel Ibis Styles Den Haag Scheveningen


Gastvrijheid, entertainment, beleving: dit hotel heeft het allemaal. Om ouders en kinderen zo gastvrij mogelijk te ontvangen, kunnen de kinderen tijdens het inchecken spelen op een kindvriendelijke spelcomputer. Zo hebben ouders de mogelijkheid om informatie over het hotel, het restaurant, de omgeving en de activiteiten op te vragen. Bij het uitchecken is er alle tijd voor een kop koffie, terwijl de kinderen zich vermaken. Tijdens het ontbijt zijn kinderen vaak snel uitgegeten, hier is op een tactische plaats een kinderhoek naast de ontbijtzaal geplaatst. Ouders kunnen op hun gemak ontbijten en de komende activiteiten bespreken en de kinderen kunnen spelen. Iedereen voelt zich thuis in dit familievriendelijke restaurant.

Bekijk hier het portfolio Hotel Ibis Styles


Mocht u naar de recreatie vakbeurs gaan dit jaar, heel veel plezier! Wij hebben dit jaar geen stand, maar wij zijn er uiteraard wel bij. Wie weet tot dan!
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

Contact