Hema play corners | IKC retail
IKC Nieuws
Delen
Meer merkbeleving voor de jongste klanten

Steeds meer Hema’s voegen speelwaarde toe

In samenwerking met Hema, heeft IKC verschillende speelhoeken ontwikkeld. Iedere speelhoek past op een andere afdeling van de grote Retail keten. De kinderhoeken zijn compleet afgestemd op de herkenbare Hema huisstijl en integreren hierdoor goed met het interieur van de winkels. Daarnaast komen kinderen op jonge leeftijd positief in aanraking met het merk. De speelconcepten zijn gemaakt van duurzaam multiplex en hebben daarbij een natuurlijke, frisse uitstraling.

Hema speelhoeken

De eerste speelhoek past binnen het nieuwe restaurant concept van Hema. Desarc designers hebben voor Hema een nieuw restaurant ontworpen, hierin hebben ze extra speelwaarde toegevoegd met een speelkeuken van IKC. De speelhoek is sterk, duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en is in verschillende formaten verkrijgbaar. Het voordeel daarvan is, dat in elk formaat restaurant speelwaarde kan worden toegevoegd.

Het tweede speelconcept dat IKC voor Hema heeft ontworpen is perfect afgestemd op de standaard schap formaten van de winkel. Hierdoor past de speelhoek gemakkelijk in de winkel, zonder dat er veel hoeft te veranderen in de huidige indeling van de winkel. Ook deze speeloplossingen worden in verschillende formaten aangeboden. Eén grote speelhoek of meerdere kleine speelhoeken, alles is mogelijk!

Ook op zoek naar een kinderhoek die past binnen uw organisatie?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ga terug naar het nieuwsoverzicht