IKC 2021
IKC Nieuws
Delen
Met trots kijken we terug op 2021 en gaan we het nieuwe jaar in!

Terugblik op 2021

Ook dit jaar hebben we weer veel mooie projecten mogen realiseren en hebben we vernieuwende stappen gemaakt als bedrijf. We kijken met trots terug op wat we dit jaar hebben bereikt, en voelen ons klaar om het nieuwe jaar in te gaan! Zo hebben we onder andere een aantal van onze oude vertrouwde spelmodules nieuw leven ingeblazen zodat deze nóg beter aansluiten op de trends en behoeften van onze klanten.

Hieronder vatten we al het nieuws van dit jaar samen:
 

Gloednieuwe speelconcepten en vernieuwde spelmodules

De grootste toevoeging aan ons assortiment van dit jaar zijn onze drie nieuwe interactieve speelmuren. Deze muurspellen zijn verkrijgbaar in drie soorten; de Activity Wall, de Experience Wall en de Activity Wall Parcours, met ieder zijn eigen unieke features. Ideaal om een saaie muur op te vrolijken en op een ruimtebesparende manier speelwaarde te creëren!

Daarnaast is ook de One 4 All Touch Table (en de DeLuxe editie) verschenen – een moderne, interactieve speeltafel met een groot touchscreen waar vier spelers tegelijk mee kunnen spelen. Deze tafel bevat allerlei leuke minigames en is een indrukwekkende toevoeging aan ruimtes waar gezinnen of groepen kinderen komen, zoals in vakantiehuisjes of in de centrale hal van uw organisatie.

Wie al bekend was met onze Nitro Dash en Orbits 101 speelsystemen zal nu zien dat deze allebei een bijzondere upgrade hebben gekregen. Deze interactieve beeldschermen met speciale, bijbehorende behuizing zijn nu uitgebreid met meer spelletjes en staan nu bekend als de Delta 21 Vertical 8+ en Delta 21 Steering Wheel 8+.

Ook hebben we onze bestselling Arctic Adventures software voorzien van nóg meer spelletjes die kinderen leren om bewust om te gaan met de natuur en het milieu op een speelse manier.
 

Enkele van de meest memorabele projecten van dit jaar

Bij de meest bijzondere projecten die wij in 2021 hebben mogen realiseren, horen natuurlijk onze grote projecten voor METRO China, restaurant De 7 Continenten in Nederland, een mega speelruimte voor IKEA Cardiff en nog meer projecten die binnenkort in ons portfolio zullen verschijnen…
 

Nieuw op ons hoofdkantoor

Tenslotte heeft er ook vernieuwing plaatsgevonden op ons hoofdkantoor in Dronten! Zo hangt er nu een gloednieuw spandoek aan ons gebouw en een reeks nieuwe vlaggen met onze kenmerkende, speelse prints. Ook hebben een aantal nieuwe collega’s zich aangesloten bij het team, met name op de afdelingen Marketing en Binnendienst.

Wij voelen ons klaar voor een nieuw jaar waarin we speelwaarde kunnen creëren over de hele wereld, en zijn benieuwd welke creatieve projecten we in 2022 tot leven mogen brengen!

Bekijk onze voorgaande projecten