IKC een wereldwijde organisatie voor al uw speelconcepten, Hoofdkantoor Shanghai
IKC een wereldwijde organisatie voor al uw speelconcepten, Hoofdkantoor Shanghai

Hoofdkantoor in China

Op het IKC-hoofdkantoor in Shanghai zit een zelfstandig commercieel team, bestaande uit een sales-, marketing- en designteam.  Met dit team bedienen we de groeiende Chinese markt en met behulp van onze distributeurs leggen we connecties in de omringende landen zoals Japan, Singapore, Thailand en India.

Hoofdkantoor in Shanghai

Het commerciële team is gevestigd in één van de meest bijzondere gebouwen van Shanghai, namelijk het 1933 gebouw dat is gelegen in het XIN XIN creative park.

Geïnspireerd door de omgeving, de omliggende bedrijven en de artistieke vormgevers, bedenken en ontwikkelen we vanaf deze locatie de mooiste speelconcepten voor kinderen over de hele wereld.

IKC China team in Shanghai

De geschiedenis van het gebouw ‘1933 Building’

Het gebouw is van origine ontworpen door de Britse architect Balfours en in is 1933 gebouwd door één van de grootste constructiemaatschappijen in Shanghai. De bouw werd mede gefinancierd door de Chinese overheid.

De ‘1933 building’ is ontworpen in Roman Basillica stijl en wordt gekenmerkd door een hoekige buitenkant en veel rondingen aan de binnenkant. Dit valt samen met het traditionele Chinese geloof dat het universum rond is en de aarde vierkant.

Vandaag de dag is het gebouw een populaire locatie voor commerciele bijeenkomsten, fashion shows en productlanceringen. Ook huisvest het gebouw diverse winkels, designerstudio’s en recreatiegelegheden. 

IKC Hoofdkantoor, Gebouw 1933 XinXin Park Shanghai

Een uniek gebouw met unieke inrichting

Een kantoor in zo’n bijzonder gebouw, vraagt natuurlijk ook om een bijzondere inrichting.

Het meubilair is door onze designers ontworpen en geproduceerd in onze eigen fabriek in Jiaxing. Eerst in kinderformaat voor onze nieuwe ‘Buxus’ kindermeubel collectie. Vervolgens zijn de meubels met een aantal aanpassingen omgevormd tot strakke inrichting voor ons hoofdkantoor in Azië.

Lees meer over IKC

Een uniek kantoor met een bijzondere inrichting door eigen productie