MIssie en visie

DE KERN VAN IKC

De waarde en de uitstraling van een ruimte komen volgens ons pas volledig tot hun recht als iedereen in die ruimte een plek heeft. Ook kinderen. Als een kind zich op zijn gemak voelt en tevreden is, dan zijn de ouders dat ook. En alleen dan kunnen ouders - en andere mensen in de ruimte - hun aandacht volledig richten op wat belangrijk is. Uw producten. Uw advies. Uw organisatie.

HOE WERKT IKC?

IKC besteedt daarom aandacht aan de behoeftes van kinderen. Wij ontwikkelen met veel passie kinderhoeken en speeltoestellen, gericht op plezier, vermaak en educatie. Wij geven kinderen hiermee een plek in uw organisatie. Waar zij zich terug kunnen trekken. Waar zij kunnen ontspannen en zichzelf kunnen zijn. Onze kinderspeelhoeken creëren hiermee rust en harmonie voor al uw bezoekers. Groot én klein.

WAT DOET IKC?

Onze speeltoestellen worden ingezet bij een breed scala aan organisaties. Een hoge kwaliteit, veiligheid voor de kinderen en perfecte service voor u staan altijd voorop. Wij nemen u graag alles uit handen: van idee tot realisatie. Ontzorgen is ons op het lijf geschreven. En uiteraard zorgt IKC ervoor dat de gekozen producten qua kleur, styling en uitstraling een aanvulling zijn op uw zorgvuldig ingerichte interieur.

HET DNA VAN IKC

 

Duurzaamheid / Sustainability:
We werken voortdurend aan het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Dit doen we door ons te richten op onze producten en processen. We ontwerpen onze producten met minimale materialen, we verzenden met kleinere verpakkingen, we gebruiken geen giftige materialen, we zijn energievoldoende en we recyclen zoveel mogelijk. Het succes van ons bedrijf is gebaseerd op onze mensen. We willen een voorbeeld zijn van goede mensenrechten en arbeidspraktijken in al onze bedrijfsactiviteiten. Naast respect voor onze mensen zijn we toegewijd aan het brengen van geluk en spel voor kinderen over de hele wereld.  Lees hier meer over ons duurzaamheidsprogramma.

Kwaliteit / Quality:
Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid van onze producten is de kern van ons bedrijf. Ons doel is ervoor te zorgen dat IKC overal ter wereld gelijk staat aan veiligheid en topkwaliteit. Dit bereiken we met de hoogste kwaliteit mensen, grondstoffen, toeleveranciers en machines. Met onze interne kwaliteitscontrole en tests voldoet ons product aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Dit komt tot uiting in onze standaard 2 jaar garantie.  Lees hier meer over onze service en kwaliteit.

Eenvoud / Simplicity:
Wij geloven in een simplistische look-and-feel voor al onze producten. Wij zorgen ervoor dat kinderen van alle leeftijden en over de hele wereld zonder enige begeleiding of uitleg met IKC speelconcepten en producten kunnen spelen. Onze producten worden gemaakt zonder losse onderdelen en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit beukenhout. We creëren een aantrekkelijke look in verschillende stijlen waarbij we bepaalde vormen, materialen en kleuren gebruiken.

Mondiaal / Global:
IKC is een wereldwijd opererend bedrijf dat haar netwerk voortdurend uitbreidt. Met onze eigen productiefaciliteit in China, een wereldwijd distributienetwerk en producten die we in alle culturen kunnen gebruiken, kunnen we kinderen over de hele wereld laten spelen.

Educatief spel / Educational play:
Wij geloven in het ontwikkelen van de vaardigheden van kinderen door ze zelf te laten spelen en zichzelf te laten zijn. Door met onze speelproducten en concepten te spelen kunnen kinderen zich ontwikkelen door zintuiglijke verkenning, socialiseren, onthouden en denken. Door kinderen over de hele wereld te helpen ontwikkelen, investeren we in onze toekomst.

Hout / Wood:
Onze spelproducten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit hout. Hout geeft onze producten de hoge kwaliteit waarin we geloven, het geeft onze producten een warme en vriendelijke uitstraling en het maakt onze producten duurzaam.

Service:
Wij beheersen het complete proces van onze speelconcepten; van ontwerp en productie tot levering en installatie. Wij bieden een service op maat voor onze klanten die specifieke, individuele ontwerpen nodig hebben. Met ons team van Nederlandse en Chinese ontwerpers zijn we volledig uitgerust om aan deze wensen te voldoen.

Innovatief / Innovative:
We innoveren voortdurend onze producten en organisatie door onze ecologische voetafdruk te verbeteren, nieuwe producten te ontwerpen, ons productieproces te verbeteren, onze producten meer educatieve waarde te geven en de kwaliteit van onze producten voortdurend te verbeteren. Alles om ervoor te zorgen dat we de waarde voor onze klanten verbeteren.

Betere wereld / Better world:
Het verbeteren van de wereld begint met onze nieuwe generatie, kinderen. Kind zijn; spelen, lachen, vertrouwen, creativiteit, verbale communicatie en onbevooroordeeld zijn.  Spelen is van onschatbare waarde als het gaat om de ontwikkeling van een kind. Het kind staat centraal in alles wat wij doen, maken en willen bereiken.

Speel! / Play!:
We geloven dat' spelen is jezelf zijn'. Door het combineren van onze liefde, passie en kennis over kinderen komen we tot krachtige ontwerpen die elke ruimte kunnen transformeren in een kindvriendelijke plek. Elk product heeft zijn eigen verhaal!