Hope Benefiet concept | IKC
Een speeloplossing op maat

IKC samen met Hope Benefiet

IKC geeft HOPE waar hoop nodig is. Voor HOPE Benefiet zijn er verschillende speelconcepten gemaakt. De Tower of HOPE en de HOPE on Wheels. De speelsystemen zetten kinderen aan om te bewegen, plezier te hebben een bieden hoop. Kinderen kunnen hierin hun fantasie kwijt, en ondanks dat ze tegenslag hebben of ziek zijn, kunnen zij hun dromen weer werkelijkheid laten worden. Het geeft mentaal een boost om te kunnen spelen en even jezelf te zijn.

HOPE Benefiet

Voor HOPE Benefiet maakt het niet uit hoe jouw situatie eruit ziet, voor elke droom is een weg. Niets is voor eeuwig in het leven, elke dag kun je nieuwe richtingen uit zolang je maar positief bent. Ga voor die droom die jou en de mensen rondom je vanuit het diepste van je ziel gelukkig maken. Leven vanuit je hart, voor wie dan ook.

HOPE Benefiet is het geesten kind van Rupert Suply, de oprichter van HOPE. Ondanks dat hij een lang ziektebed heeft gehad en is overleden. Heeft hij een belangrijk sleutelmoment achter gelaten; de benefietorganisatie. Dankzij HOPE leeft de nagedachtenis van Rupert door. Iedereen kan daardoor genieten van de hier en nieuwe momenten, ze grijpen en ze koesteren. We love life.

Tower of HOPE

De Towers of HOPE zijn gemaakt voor kinderen om even alle gedachten los te laten. De kinderen kunnen hiermee zowel met interactieve speelsystemen en verschillende wandspellen spelen. Samen met hun geliefde familie of eventjes alleen.

De towers zijn op maat gemaakt, verplaatsbaar en nemen een kleine oppervlakte in beslag. De towers zijn herkenbaar en volledig aangepast in de stijl van HOPE.

HOPE on wheels

De HOPE on wheels zijn auto’s om even weg te zijn van alle tegenslagen en de toekomst tegemoet te rijden! De HOPE on wheels stimuleert de fantasie van kinderen en biedt de mogelijkheid om zowel binnen als buiten de Hope on wheels te spelen en plezier te maken.

De HOPE on wheels zet kinderen aan om te bewegen, spelen en samen de wereld te ontdekken. Zo maken zij mooie herinneringen en beleven positieve emoties.

Vrolijke presentatie

IKC heeft samen met HOPE Benefiet Sinterklaas gespeeld. In december 2017 zijn er speelsystemen geschonken aan HOPE Benefiet. In het AZ van Malle (België) en bij het Universiteitsziekenhuis van Antwerpen.

Ook geïntereseerd in een kinderhoek? Neem contact op!

Hope on Wheels moet ervoor zorgen dat kinderen met 'plezier' naar AZ Klina komen. Met deze speelconcepten is dit meer dan geslaagd!
Hope Benefiet
Hope Benefiet concept | IKC healthcare
Hope Benefiet concept | IKC healthcare
Hope Benefiet concept | IKC
Delen