kinderhoek in de horeca bij een pannenkoekenrestaurant
Een compleet en custom speelparadijs voor veel speelplezier

Restaurant de Strooppot realiseert een unieke kinderhoek

Dit pannenkoekenrestaurant in De Hoef heeft de oude feestzaal compleet opnieuw ingericht met meer zitplekken en een waar speelparadijs. Marcel Kentrop, de eigenaar van de Strooppot, heeft naast de speelhoek ook een bioscoop en een winkeltje in hun restaurant toegevoegd. Speciaal voor het vermaak van de kleinste gasten. Het design van de speelhoek is gebaseerd op de mascotte: Stroopie de bij! Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in hun fantasie met de speelelementen. Op de val dempende EPDM speelvloer zijn diverse springheuvels geplaatst in de kleuren van Stroopie de bij. De eerste heuvel is precies gemaakt als Stroopie, deze is geel met zwart gestreept en in de vloer eronder zijn vleugels verwerkt. De wanddecoratie is gemaakt door een ontwerper, die de leefomgeving van Stroopie heeft bedacht. Deze leefomgeving, met een knipoog naar de omgeving van het restaurant, is op meerdere plekken terug te zien. Ook in het winkeltje en in de Stroopiescoop (bioscoop) hebben wij dit wanddesign geplaatst. Op deze manier beleven kinderen Stroopie’s wereld in zijn totaliteit. Stroopie heeft zelfs een eigen TikTok account!

Het doel van Marcel was om echt in te spelen op de kinderen, want die bepalen meer en meer waar er gegeten wordt. Door in te spelen op deze groeiende behoefte verwacht hij meer klantenbinding te krijgen, meer terugkerende klanten en een hogere klanttevredenheid. Door deze zaken verwacht hij meer omzet te doen, dan dat hij kon met de feestzaal die ze hadden. 
 

Een selectie van de speelwaarde in de feestzaal

Op het custom speelhuis staat een grote strooppot op het fornuis afgebeeld, hiernaast kunnen kinderen zelf hun fantasie pannenkoeken bakken in de custom keuken. Deze is ook weer volledig in het thema van de Strooppot en Stroopie de bij. 
Natuurlijk mag de Honey Play niet ontbreken. Deze is ontworpen in de stijl van een bijenkorf en biedt speelruimte voor 3 kinderen tegelijk. Aan de zijkanten zijn 2 ronde wandspellen geplaatst en in het midden een Memory wandspel. Dit wandspel heeft draaibare blokjes en is zo te spelen van beide kanten, voor dubbel zoveel speelplezier. Op de pilaar in het midden van de speelruimte is een meetlat geplaatst in het natuur thema, hier kunnen de kinderen kijken hoe snel ze zijn gegroeid na een paar pannenkoeken!
Ook zijn er een aantal interactieve speelelementen geplaatst. Kinderen kunnen vele educatieve en gezellige spellen spelen op de Touch Table. Deze tafel heeft een multi-touch scherm, zodat er tot 4 kinderen samen kunnen spelen. Aan de wand is een Delta 17 geplaatst en de Delta Vertical voor kinderen vanaf 8 jaar. Hier kunnen ze bijvoorbeeld Pinball spelen met de drukknoppen aan de zijkant, als een echte flipperkast. Zo is er speelwaarde voor iedere leeftijd.
Met deze extra beleving is de Strooppot de komende jaren volledig ingespeeld op de kinderen. Bekijk hieronder een impressie van deze unieke custom kinderspeelhoek.

Meer weten over een speelhoek in uw organisatie? Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs staan u graag te woord.

Contact
 
custom speelhuis voor restaurant met keuken
wandspel memory in kinderhoek restaurant
kinderhoek in restaurant voor hogere omzet
epdm valdempende speelvloer in kinderhoek
speelwaarde in restaurant
kinderhoek met wandspellen in restaurant
Delen