Kinderhoek inrichting vliegveld
Een plek voor kinderen om plezier te hebben tijdens het wachten

Een kinderhoek in de vertrekhal van luchthaven Lech Walesa in Gdansk

Door kinderen een eigen plek te geven in uw publieke ruimte, zal er een prettige sfeer ontstaan. De wachttijd overbruggen door te spelen, is niet alleen fijn voor de kinderen, maar ook voor hun ouders en andere bezoekers. Dit geldt voor elke wachtruimte, zowel op een vliegveld als in een gemeentehuis.

Luchthaven Lech Walesa in Gdansk creëerde een aangenamere wachtruimte door het toevoegen van een unieke speelhoek voor alle kinderen in de vertrekhal. Nu zullen de kinderen de tijd in de vertrekhal op een leuke manier doorbrengen.

Diverse speeloplossingen om mee te spelen tijdens het wachten

De kinderhoek heeft veel diverse soorten speeloplossingen, die op een veilige EPDM-speelvloer zijn geplaatst. Bijvoorbeeld een speelhuisje met een bankje om op te zitten en wandspellen om mee te spelen. Ook bevat de kinderhoek een interactief touchscherm met dertien uitdagende en leerzame spelletjes. Daarnaast zijn er ook een kralentafel en vrijstaande speelsystemen te vinden in de kinderhoek.

De luchthaven merkt dat spelende kinderen zorgen voor een prettige sfeer in de vertrekhal. Wilt u ook een fijne wacht periode voor iedereen creëren?

Neem contact op!

Kindvriendelijke inrichting
Speeltoren vertrekhal
Speelconcept vertrekhal
Inrichting vertrekhal
Delen