puzzel en educatief speelscherm
Kinderen raken spelenderwijs vertrouwd met lezen

Speelplezier op de kinderboekenafdeling van Thalia (DE)

Als een van de meest succesvolle boekhandels van Duitsland, heeft familiebedrijf Thalia een reputatie opgebouwd als een innovatieve en klantgerichte retailer. Thalia heeft onlangs een nieuw concept geïntroduceerd dat klanten uitnodigt om langer te blijven en te genieten van een allround succesvolle winkelervaring. Een belangrijk onderdeel van dit concept is de grote kinder- en jeugdboekenzone, die bezoekers uitnodigt om te snuffelen en te ontdekken. Om het innovatieve concept compleet te maken, heeft Thalia een kinderspeelruimte van IKC geïnstalleerd op de kinderboekafdeling. Dit biedt een perfecte plek voor de kleine gasten om te spelen terwijl hun ouders rustig kunnen rondkijken en shoppen. De kinderspeelruimte past naadloos in het concept van Thalia en maakt de kinderboekenzone tot een nog aantrekkelijkere plek voor kinderen en gezinnen.
 

Thalia maakt kinderen enthousiast over lezen


Thalia is zich bewust van het belang van lezen bij kinderen en jongeren. Daarom heeft het bedrijf veel aandacht besteed aan de kinderboekenzone en organiseren ze diverse activiteiten in de boekhandel om kinderen spelenderwijs vertrouwd te maken met lezen. De mascotte van Thalia is  Thalino de Verhalentijger. Dit is een graag geziene gast in de kinderboekenzone. Thalino steekt zijn neus in elk onderwerp en verhaal en heeft daarom altijd veel boek- en speltips voor jonge vertellers.

Met de installatie van de kinderspeelruimte op de kinderboekafdeling laat Thalia opnieuw zien dat zij een innovatieve en klantgerichte retailer zijn die zich inzetten voor de leesbevordering bij kinderen en jongeren. Het bedrijf biedt nu niet alleen een uitgebreide selectie van kinderboeken, maar ook een plek waar kinderen kunnen spelen en ontdekken, terwijl hun ouders rustig kunnen rondkijken.

Neem contact met ons op voor meer informatie >
kinderhoek met speelelementen
spelcomputer voor speelplezier in winkel
kinderhoek in een boekenwinkel voor stimuleren tot lezen
spelcomputer tussen de schappen
Delen