Kinderhoek supermarkt

Speelhoek voor uw supermarkt.

Kinderen gaan vaak mee met boodschappen doen. Wanneer er dan onvoldoende vermaak is, gaan kinderen zich vervelen. Hierdoor kan uw klant zich niet meer optimaal richten op de boodschappen en op uw winkel. Met een kinderhoek zorgt u voor een welkome afleiding voor de kinderen, zodat uw klanten zich volledig kunnen richten op de boodschappen. 

De kinderhoeken worden gemaakt in uw huisstijl. Ze zijn zeer veiligTÜV gecertificeerd en eenvoudig schoon te houden. Vraag de gratis brochure aan of bel ons: + 31 (0)321 387 730.

De plaatsing van een kinderhoek in uw supermarkt

Wanneer IKC een kinderhoek in uw supermarkt inricht, zorgen wij er niet alleen voor dat de kinderen zich kunnen vermaken met touchscreen spellen, maar houden wij ook rekening met de plaatsing. Onze spelcomputers plaatsen wij op goed zichtbare plekken in uw winkel, zodat ouders tijdens het boodschappen doen altijd een oogje in het zeil kunnen houden.

Met een kinderhoek in uw winkel lopen ouders met kinderen sneller bij u binnen. Kinderen kunnen zich vermaken waardoor de ouders op hun gemak boodschappen doen en door u geadviseerd kunnen worden.

De perfecte speelhoek voor uw supermarkt

Samen met u ontwerpen wij de perfecte speelhoek voor uw onderneming, volledig in uw huisstijl. IKC creëert speelgelegenheid op ruimtes vanaf 1m2. Ook leveren wij plug-and-play concepten voor een optimale klant experience. Vraag de gratis brochure aan of bel ons: + 31 (0)321 387 730.

Contact+31 (0) 321 387 730

Ontdek onze kinderhoeken onder andere bij

 • Van der Valk

 

 • Van der Valk

Projecten

 • Kinderhoek

  Kinderhoek supermarkt

  Speelhoek voor uw supermarkt. Kinderen gaan vaak mee met boodschappen doen. Wanneer er dan onvoldoende vermaak is, gaan kinderen zich vervelen. Hierd...

  Lees meer
 • Kinderhoek

  Kinderhoek kledingwinkel

  Rustig shoppen dankzij een speelhoek. Een speelhoek in uw kledingwinkel zorgt ervoor dat uw klanten zonder afleiding kunnen shoppen. De kinderen kunn...

  Lees meer
 • Kinderhoek

  Kinderhoek tuincentrum

  Een speelhoek voor uw tuincentrum of bouwmarkt. Een kinderhoek in uw tuincentrum of bouwmarkt zorgt voor een oase van plezier voor uw jongste bezoeke...

  Lees meer