Buiten naar binnen halen bij Kinderopvang Bloesem

Buiten naar binnen halen bij Kinderopvang Bloesem

Kinderopvang Bloesem is geheel omgetoverd tot een werkelijk speelparadijs! Recentelijk hebben wij bij Bloesem in een aantal ruimtes het buitenleven naar binnen gehaald. Zo beleven de kinderen toch het avontuurlijke buiten gevoel, mede door de bosrijke muurdecoraties en diverse custom-made speeloplossingen.

Sjoerd Siemerink citeerde; '' Na twee jaar zoeken, een jaar voorbereiding, zijn we vrijdag van start gegaan met de verbouwing van onze dreumesgroepen in Haaksbergen. De opdracht aan IKCplay was "haal buiten naar binnen". Dit is ze meer dan gelukt. Als eerste kinderopvang organisatie in Nederland laten we drie groepen volledig door ze inrichten.''

Voor dit project is er veel gebruik gemaakt van zachte speelelementen. Door deze te combineren met zowel vloer- als muurdecoratie, komt de gehele ruimte tot leven. De kinderen wanen zich in een buitenwereld waarin ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Zo zullen zij hun eigen spel creëren en elkaar hierin stimuleren. Dat is pas écht spelen!

Wij wensen Kinderopvang Bloesem veel plezier met hun nieuwe ruimtes!Buiten naar binnen halen bij Kinderopvang Bloesem