Slim speelconcept voor optimale winkelroute

Slim speelconcept voor optimale winkelroute

Samen naar het winkelcentrum voor nieuwe truien, een winterjas, regenlaarzen, tandpasta, schoolspullen of de dagelijkse boodschappen. Erg gezellig, maar voor kinderen duurt het soms wel een beetje lang. Hoe fijn is het dan als ze voelen dat u aan ze heeft gedacht? Dat u een speelparadijs heeft gecreëerd waar ze lekker kunnen spelen, ontspannen, hun energie kwijt kunnen? Voor zowel kinderen als ouders en winkeliers is dit top. Ouders kunnen ontspannen winkelen, kinderen gaan naar hartenlust mee en winkeliers genieten van de harmonieuze sfeer die er ontstaat, zodat zij hun klanten nog beter kunnen bedienen.

Tover uw winkelcentrum om tot een ontspannen paradijs met onze unieke speelconcepten en –landschappen. Kleurrijke en leerzame spellen, zachte stoffen en natuurlijke materialen. Allemaal unieke ingrediënten om kinderen mee te nemen naar een fantasierijke wereld.

Door gebruik te maken van onze ervaring komen we samen tot een leuke én slimme speeloplossing die rekening houdt met de gewenste routing.

Slim speelconcept voor optimale winkelroute