Passende speelhoeken voor elke branche

Ons doel is om iedere organisatie kindvriendelijk te maken. Wij streven er naar om een betere wereld te creëren door kinderen langer kind te laten zijn. Vaak zit er voor ouders niets anders op, dan de kinderen mee te nemen naar typisch volwassen of zakelijke activiteiten zoals adviesgesprekken, winkelen, doktersbezoeken en het doen van boodschappen. Dit is voor zowel de kinderen, de ouders als de medewerkers niet altijd even praktisch. Wanneer u kinderen een eigen plek biedt in uw organisatie, kunnen zij zichzelf zijn. Hiermee zorgt u ervoor dat kinderen zich net zo welkom voelen als volwassenen. 

Return on investment

Wij ontwerpen, produceren en installeren speelhoeken waarmee kinderen urenlang speelplezier ervaren. En dat levert uw organisatie veel meer op dan alleen blije kinderen. Gezinnen voelen zich welkom en komen graag bij u terug. Kinderen die zich vervelen kunnen leiden tot onrust binnen uw organisatie, dit kunt u voorkomen door ze te voorzien van een leuke, uitdagende speelplek.

Een IKC kinderhoek zorgt voor:

  • een hogere omzet;
  • meer aanloop;
  • meer terugkerende bezoekers;
  • meer rust binnen de organisatie.

Het spelende kind van nu is uw klant van de toekomst.

Neem contact op

De kracht van spelen is in iedere branche terug te zien en in iedere sector zijn vaak bezoekers met kinderen.

Ontdek hier de voordelen en mogelijkheden per branche:

Retail icon | IKC Play

Retail

 
this image shows a kids corner in an AH supermarket

Rood

#e94f35
text-white
Publieke ruimtes icon | IKC Play

Publieke ruimtes

 
this image shows a kids corner in a public space

Geel

#f9da00
text-black
Gezondheidszorg icon | IKC Play

Gezondheidszorg

 
this image shows a kidscorner with virtual play system in healthcare

Blauw

#4db5e4
text-white
Interieurinrichters icon | IKC Play

Projectinrichters

 
this image shows interactie playssystems

Natural zwart

#130f17
text-white
Dagopvang icon | IKC Play

Kinderopvang

 
this image shows a kidscorner in childcare

Groen

#86bd36
text-white
Horeca icon | IKC Play

Horeca

 
this image shows wallgames in a restaurant

Oranje

#f39317
text-white

Altijd een passende speelhoek

International Kids Concepts denkt graag met u mee over het inrichten van uw speelhoek. Met meer dan 12 jaar ervaring en uw input kunnen wij een passende speelhoek voor u samenstellen en daarbij denken wij mee in het commerciële belang van uw organisatie. Bent u als interieurinrichter bezig met een groter project? Ook dan kunt u beroep doen op de IKC designers om vanaf het begin van een project mee te denken over het toevoegen van speelwaarde. 

Of u nu veel of weinig ruimte heeft, een groot of klein budget: kindervriendelijk ondernemen is altijd een optie. IKC heeft wereldwijd al voor veel ondernemers waarde toegevoegd door middel van een kinderspeelhoek. Dagelijks hebben kinderen in allerlei sectoren plezier van onze wandspellen, interactieve speelsystemen en softplays

Van één enkel wandspel tot een volledige playground, van een product uit onze collecties tot een volledig op maat ontworpen playground in eigen huisstijl. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Daarbij zijn onze producten veilig, TÜV gecertificeerd en eenvoudig schoon te houden.

Vraag de gratis brochure aan

Bel ons

Veilige en kindvriendelijke kinderhoeken

Veiligheid staat centraal, helemaal als het om spelende kinderen gaat. Daarom produceren wij alle producten in onze eigen fabriek en zorgen wij dat al onze producten voldoen aan de EN-71 norm, dit is de Europese standaard voor de veiligheid van speelgoed. Onze producten hebben een antibacteriële coating wat zorgt voor een hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken speelconcept.