Horeca icon | IKC Play
Horeca

Oranje

#f39317
text-white

Een kinderhoek verhoogt de gastvrijheid van uw horecazaak

Een speelhoek geeft kinderen een veilige plek binnen uw hotel of restaurant om te spelen, te ontdekken en te leren. De beleving van uw gasten hangt nauw samen met kinderen die zich kunnen vermaken. Terwijl de kinderen zich welkom voelen en vrij kunnen spelen, bestellen de ouders eerder nog een drankje extra. Daarnaast hebben kinderen een grote invloed op de keuze waar een gezin gaat eten.

Elke vierkante meter is waardevol, juist in de horeca. Daarom ontwerpen wij speelhoeken die passen binnen elke ruimte en elk budget. U kan kiezen voor losse speelelementen, of een grotere speelplek, precies wat bij uw horecazaak past.

Wij vinden dat investeren in speelplezier niet overgeslagen mag en kan worden. Hiermee laat u zien dat u waarde hecht aan kinderen, aan hun ouders én aan de sfeer in uw restaurant. Een investering in een kinderhoek betaalt zich altijd terug.

Kindvriendelijk is gastvriendelijk

Kindvriendelijkheid draagt bij aan een warme omgeving met respect voor kinderen, ouders en uw medewerkers. Door iedereen een plek te geven binnen uw horeca onderneming, zullen al uw gasten zich fijn en welkom voelen. Gezinnen kunnen op hun gemak en in alle rust een drankje doen, lunchen of dineren en komen graag nog een keer bij u terug. Daarnaast zorgt een unieke en uitdagende speelhoek ervoor dat uw medewerkers meer tijd en aandacht hebben voor uw gasten. Dit positieve resultaat ontstaat omdat u ook gedacht heeft aan de kleinste bezoekers. 

Kinderen onthouden speelplezier

Spelen zorgt voor mooie herinneringen. Deze herinneringen betalen zich later terug, wanneer kinderen opgroeien onthouden ze waar ze het vroeger naar hun zin hadden. Dit komt omdat de merkbeleving al op jonge leeftijd wordt ontwikkeld, door deze positief te beïnvloeden krijgen zij van jongs af aan een band met uw hotel of restaurant. Blije kinderen zorgen voor blije ouders.

Neem contact op!

IKC | Horeca


Een speelhoek in uw horecazaak verdient zich altijd terug

Een kinderhoek geeft veel voordelen:

  • hogere omzetten per gast, u serveert met gemak nog een extra drankje of dessert
  • rust in de zaak, prettig voor alle gasten en uw medewerkers
  • betere merkbekendheid
  • uw gasten komen vaker terug
  • concurrentievoordeel
  • het spelende kind van nu is uw klant van de toekomst

Hoe wij dat weten? Wij ontwikkelen al 12 jaar speelhoeken voor elke ruimte, voor elk budget, naar elke wens en in elk werelddeel die werken. 

Download onze brochure