Retail icon | IKC Play
Retail

Rood

#e94f35
text-white

Een kinderhoek in uw winkel zorgt voor extra klantbeleving en daardoor voor een hogere omzet

Een speelhoek geeft kinderen een veilige eigen plek binnen uw winkel of showroom om te spelen, te ontdekken en te leren. Terwijl de kinderen spelen, krijgen klanten meer tijd en rust om zich te focussen op uw aanbod of advies. 

Klantbeleving wordt steeds belangrijker, ook in retail

De meeste mensen verwachten steeds meer beleving als ze een winkel bezoeken. Prijs en product raken ondergeschikt aan hoe uw klanten uw dienstverlening beleven. Er zijn veel manieren om het bezoek aan uw zaak te verrijken, een kinderhoek is daar een uitstekend voorbeeld van. Wij vinden dat investeren in speelplezier niet overgeslagen mag en kan worden. Hiermee laat u zien dat u waarde hecht aan kinderen, aan hun ouders én aan de sfeer in uw winkel. Een investering in een kinderhoek betaalt zich daardoor altijd terug. 

Kindvriendelijkheid draagt bij aan een warme omgeving met respect voor kinderen, ouders en uw medewerkers. Door iedereen een plek te geven binnen uw winkel, ontstaat er een plek waarbij iedereen zich fijn en welkom voelt. Dit levert u zowel op korte als lange termijn veel voordelen op.

Op korte termijn biedt u ouders en andere klanten de ruimte om rustig rond te kijken en op hun gemak aankopen te doen. Daarnaast zorgt een unieke en uitdagende speelhoek ervoor dat uw medewerkers meer tijd hebben voor uw klanten. Zij kunnen nu uw klanten alle tijd en advies geven die zij verdienen. Dit positieve resultaat ontstaat omdat u ook heeft gedacht aan de kleinste bezoekers.

Spelen zorgt voor mooie herinneringen. Deze herinneringen betalen zich op lange termijn terug. Wanneer kinderen opgroeien onthouden ze waar ze het vroeger naar hun zin hadden. Dit komt omdat de merkbeleving al op jonge leeftijd wordt ontwikkeld, door deze positief te beïnvloeden doormiddel van een speelhoek krijgen kinderen van jongs af aan een band met uw merk en winkel.

Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Retail | Kids concepts IKC

 

Een kinderhoek in uw winkel verdient zich altijd terug

Hoe wij dit weten? Wij ontwikkelen al 12 jaar speelconcepten die werken. Als kinderen zich vermaken zorgt dat ervoor dat ouders langer blijven, meer besteden en vaker terugkomen. Bovendien is de drempel lager als de ouders weten dat hun kinderen ook welkom zijn. De kracht van spelen, noemen we dat:

  • hogere omzet per klant
  • langere instore tijd
  • betere merkbekendheid
  • rust in uw zaak: betere klantbeleving
  • meer klanten en klanten komen vaker terug
  • concurrentievoordeel
  • het spelende kind van nu is uw klant van de toekomst

Wij bieden speeloplossingen voor elke ruimte, voor elk budget, naar elke wens en in elk werelddeel. Vraag snel onze brochure aan en bekijk alle mogelijkheden!

Download de brochure