speelvloer van EPDM voor kinderhoek

Onze EPDM Speelvloeren 

Valdempende EPDM speelvloeren

Val dempende EPDM speelvloeren zijn verkrijgbaar in alle bedenkbare designs en maken een veilige omgeving van elke speelruimte. In combinatie met bijpassende wandspellen, vrijstaande speelsystemen of speelhuizen wordt iedere ruimte in een handomdraai een prachtige fantasiewereld binnen uw gewenste thema. 

Een EPDM rubber speelvloer is ook uitermate geschikt om buiten onder een speeltuin te plaatsen. De vloer heeft een val dempende werking en kan in verschillende diktes gemaakt worden, dit maakt de speelvloer geschikt voor meerdere hoogtes. In tegenstelling tot de standaard rubberen tegels, kan een EPDM vloer in allerlei verschillende designs gemaakt worden. De speelvloer kan op deze manier compleet naar wens gemaakt worden, zo is elke vloer uniek. Deze duurzame oplossing is milieuvriendelijk, slijtvast en bestand tegen intensief gebruik.

Heeft u een reinigingsbehandeling nodig voor uw EPDM?

Wij bieden een intensieve reinigingsservice aan. Onze experts komen bij u langs om de vloer een reinigende behandeling te geven. De vloer wordt intensief behandeld met behulp van EPDM speelvloer schoonmaakapparatuur. 

Bekijk hier de mogelijkheden

Reinigingsservice
 

Kunstgras vloeren

Kunstgras speelvloeren

Breng het buitengevoel naar binnen met onze kunstgras speelvloeren. Deze vloerbekleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geeft een speelruimte een natuurlijke of zelfs sportieve uitstraling. Onder het kunstgras wordt een valdempende ondervloer gelegd voor extra veiligheid.

Vinyl vloeren

vinyl speelvloeren waar elk design op geprint kan worden

Vinyl speelvloeren

Onze duurzame vinyl vloeren worden gemaakt van een zeer stevig materiaal waar ieder gewenst design op geprint kan worden. De vloeren worden zo geproduceerd dat ze lang meegaan, niet snel verkleuren en bestendig zijn tegen slijtage.

Speelelementen

EPDM speelvloer waar verschillende elementen aan kunnen worden toegevoegd voor extra speelplezier

Speelelementen


Wij kunnen extra klim en klauter plezier toevoegen aan de speelvloer door klimelementen te plaatsen. Hier kunnen kinderen, dankzij de EPDM vloer, veilig in klimmen.

Creëer nog meer beleving met onze speelwanden

Breng samen met onze design afdeling uw kinderhoek tot leven! De wanden zijn in verschillende designs beschikbaar, maar kunnen ook geheel naar uw wensen en huisstijl worden gepersonaliseerd.

Bekijk onze speelwanden


 

Inspirerende referentieprojecten
This image shows a custom kids corner in a DIY store
Een mini bouwmarkt voor de kleine bouwprofessionals van morgen

De kinderhoek zorgt voor een prettige winkelbeleving bij bouwmarkt Lueb & Wolters

Retail

Rood

#e94f35
text-white
Kinderhoek als onderdeel van een tuincentrum
Binnen spelen met een buitengevoel!

Tuincentrum de Bosrand investeert in nieuwe kinderhoek!

Retail

Rood

#e94f35
text-white
Kinderhoek als onderdeel van een supermarkt
IKC is de nieuwe leverancier van speelwaarde voor Tesco

Veilig spelen in de kinderhoek van Tesco Bratislava

Retail

Rood

#e94f35
text-white
22