Publieke ruimtes icon | IKC Play
Publieke ruimtes

Geel

#f9da00
text-black

Hogere bezoekerstevredenheid door speelplezier

Ons doel is om iedere organisatie om te toveren tot een kindvriendelijke omgeving. Een speelhoek geeft kinderen een veilige eigen plek binnen uw organisatie om te spelen, te ontdekken en te leren. Terwijl de kinderen spelen, krijgen bezoekers meer tijd en rust binnen uw organisatie. Wij streven naar een betere wereld door kinderen zo lang mogelijk kind te laten zijn. 

Wachten wordt kinderspel

Wanneer kinderen zich bij u kunnen vermaken, is dat prettig voor de kinderen, de ouders en de overige bezoekers. Daarnaast zorgt een eigen plek voor kinderen in uw publieke ruimte ervoor dat u ongehinderd gesprekken kunt voeren met uw bezoekers. Of dat nou aan de balie van het gemeentehuis is of tijdens het wachten op het vliegveld. Families zullen zich welkom voelen omdat u een aangenamere sfeer heeft gecreëerd. Blije kinderen zorgen voor blije ouders.
 

Public spaces | Kids concepts IKC

 

De kracht van spelen 

Onze speelhoeken zorgen wereldwijd voor speelplezier in winkelcentra, op vliegvelden, in overheidsgebouwen en instellingen. Je ziet onze speelconcepten overal. En dit is niet zonder reden. Als kinderen zich vermaken zorgt dat ervoor dat ouders langer blijven, meer besteden en vaker terugkomen. Bovendien is de drempel lager als de ouders weten dat hun kinderen ook welkom zijn. Een investering in speelplezier betaalt zich altijd terug. 

Wachtruimtes met een speelhoek zorgen voor:

  • tevreden kinderen, dus tevreden ouders
  • hogere bezoekersbeleving
  • hogere omzetten
  • vaker terugkerende bezoekers
  • een rustige ruimte voor iedereen

Benieuwd naar wat IKC voor u kan betekenen?

Download onze brochure