Software voor artic collectie gemaakt in onze eigen studio
Software voor artic collectie gemaakt in onze eigen studio

IKC Studio

Onze studio heeft jaren ervaring in de ontwikkeling van games en de interactieve speelsystemen. De studio ontwikkelt alle software van de interactieve speelsystemen en zorgt voor de techniek erachter. Wij vinden dat kinderen zo lang mogelijk kind zijn en zo lang mogelijk kunnen spelen. IKC studio draagt hieraan bij door games te ontwikkelen die de kinderen ruimte geven voor hun creativiteit: games die zelfvertrouwen stimuleren, maar sociale participatie uitnodigen. Alle interactieve spellen zijn altijd educatief, geweldloos en zonder taal. 

Vormgeven

De IKC-gameconsoles worden op veel verschillende locaties in diverse branches over de hele wereld gebruikt. Daarom kunnen onze game designers de software een andere look and feel geven, afhankelijk van de locatie waar het gebruikt gaat worden.

Zo kunnen de interactieve spellen op een luchthaven een heel andere ervaring bieden dan in een ziekenhuis.Onze software designers kunnen alle games en software customizen en volledig laten aansluiten bij de uitstraling en huisstijl van uw bedrijf. 

werknemer bezig met het maken van software van de interactieve speelsystemen

Programmeren

Wij hebben onze eigen programmeurs die zelf de game software ontwikkelen en programmeren. De software wordt per interactief speelsysteem aangepast zodat kinderen een optimale speelbeleving krijgen.

Een goed voorbeeld hiervan is de software voor de Delta 32 inch Touchtable, deze is zo geprogrammeerd dat er meerdere kinderen tegelijk op het scherm kunnen spelen.

Ook zorgen onze programmeurs dat de game software goed op de interactieve speelsystemen geïnstalleerd wordt. Hierdoor hoeft u alleen nog de stekker in het stopcontact te stoppen en het speelsysteem is klaar voor gebruik! 

Werknemer druk bezig met het programmeren van de software voor onze interactieve speelsystemen

Ontwikkelen

In de IKC studio wordt continu gewerkt aan nieuwe en verbeterde hardware voor onze game consoles. 

Wij ontwikkelen onze eigen technologie. Van custom games tot de bekabeling in de interactieve speelsystemen. Alle technologie wordt bedacht, ontwikkeld en in elkaar gezet in de studio. 

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Printplaat voor de software voor onze interactieve speelsystemen