Daycare centre Bloesem | IKC Daycare
Dagopvang icon | IKC Play
Kinderopvang

Groen

#86bd36
text-white

Urenlang speelplezier in de kinderopvang met onze speelhoeken

Op zoek naar inrichting voor een kinderopvangcentrum? Wij ontwerpen en maken al jaren en overal ter wereld speelplezier voor allerlei vormen van kinderopvang.

Er is niets mooiers en niets krachtiger dan een spelend kind. Bij het ontwerpen van onze producten is dat dan ook het enige dat centraal staat. We maken speelhoeken waarin kinderen leren, zich ontwikkelen en uitgedaagd worden om te bewegen. Waarin ze uiteraard helemaal zichzelf mogen zijn.

Download onze brochure

IKC Daycare

 

Veilig spelen in uw kinderopvang

Veiligheid staat centraal bij alle stappen in ons proces. Dit betekent dat wij zowel tijdens het productieproces rekening houden met de veiligheid van onze werknemers maar uiteraard ook met de veiligheid van onze producten. Vooral met het oog op de spelende kinderen in uw kinderopvang.

Onze producten zijn allemaal bewezen veilig. Dit weten we omdat we ze allemaal in eigen beheer maken in onze fabriek, maar ook omdat ze door de SGS zijn gecertificeerd volgens de EN-71 norm. 

Door onze materiaalkeuze en productietechnieken gaan onze producten bovendien jaren mee en houden we van ontwerp tot productie rekening met optimale hygiëne. We houden bovendien niet van rommel, dus zorgen we er altijd voor dat er geen losse onderdelen zijn. Dat scheelt opruimen, maar is ook veiliger.