IKC Kantoor Dronten
IKC Kantoor Dronten

Werken bij IKC

Werken bij een internationaal bedrijf met een jong en gezellig team van gedreven collega's? En daarnaast bijdragen aan een kindvriendelijke wereld? Dat kan bij IKC!

Als je bij IKC werkt, maak je deel uit van een inspirerende, creatieve en een snel ontwikkelende omgeving. Door speelconcepten te ontwerpen, te produceren en te installeren werken wij wereldwijd mee aan het geluk van spelende kinderen.
 

Vacature accountmanager

Functieomschrijving

In de functie van accountmanager houd je je bezig met het vinden en overtuigen van partijen die diensten verlenen aan senioren – denk aan verzorgingshuizen, ouderencruises, campings, dorpshuizen, culturele centra, ziekenhuizen en mogelijk veel meer. Omdat het een merk in opstart is, zal het werk in het begin veelal bestaan uit koude acquisitie. Maar natuurlijk is het de bedoeling om warme en persoonlijke banden op te bouwen met de (potentiële) klanten die jij vindt. Je domein zal bestaan uit Nederland, België en Duitsland en in de toekomst mogelijk meer.

Bekijk de vacature
De Brym table een aanwinst voor elke verzorginghuis

Stuur een open sollicitatie

Spreekt IKC jou aan en zou je graag bij ons willen werken? Ben je gemotiveerd en heb je een klik met:

  • B2B verkoop van marketing
  • Grafisch vormgeving, product of game development
  • Logistiek en installatie
  • Klant en partner support

Verras ons met een creatieve, gemotiveerde open sollicitatie waarin je vertelt waarom jij bij IKC thuis hoort. Wie weet zit je binnenkort bij ons koffie te drinken voor een kennismakingsgesprek.

Stuur een mailtje naar [email protected] 

Werknemer druk bezig met het ontwerpen van onze speelmodules

Vacature allround service monteur

Functieomschrijving

Voor onze Logistiek afdeling zijn wij op zoek naar een Allround Servicemedewerker. Een Servicemedewerker die geen uitdaging uit de weg gaat en zelfstandig kan installeren. Wij zoeken iemand met creativiteit, doorzettingsvermogen en humor. Iemand die denkt in oplossingen, bereid is om te leren en klanten netjes te woord kan staan. En bovenal: iemand met passie voor het bouwen en monteren van onze producten.

Bekijk de vacature

Monteurs bezig met inladen van speelconcepten van IKC