Horeca icon | IKC Play
Recreatie

Oranje

#f39317
text-white

De perfecte kinderhoek uw recreatie gelegenheid

Een dagje erop uit is leuk voor jong en oud, maar ook op deze dagen kan het voorkomen dat uw gasten en bezoekers even moeten wachten. Voor volwassenen is dit vaak geen probleem, maar voor de allerkleinste bezoekers kan dit leiden tot verveling. Een speelhoek geeft kinderen een veilige eigen plek binnen uw organisatie om te spelen, te ontdekken en te leren. 

Denk ook aan de kleinste bezoekers

Kindvriendelijkheid draagt bij aan een warme omgeving met respect voor kinderen, ouders en uw medewerkers. Door iedereen een plek te geven binnen uw organisatie, voelen alle bezoekers zich fijn en welkom. Iedere recreatiegelegenheid is anders, maar een kinderhoek zorgt altijd voor een positief effect op de beleving van bezoekers, op uw omzet en op de rust binnen uw organisatie.

Zo kunnen ouders nog een extra kopje koffie drinken in de kantine van het zwembad, kunnen klanten rustig rondkijken en shoppen in de souvenirwinkel of voegt het speelwaarde toe op plaatsen waar uw gasten een tijdje moeten wachten. Het positieve resultaat ontstaat omdat u ook gedacht heeft aan de kleinste bezoekers.  

Kinderen onthouden speelplezier

Spelen zorgt voor mooie herinneringen. Deze herinneringen betalen zich op lange termijn terug. Wanneer kinderen opgroeien onthouden ze waar ze het vroeger naar hun zin hadden. Dit komt omdat de merkbeleving al op jonge leeftijd wordt ontwikkeld, door deze positief te beïnvloeden doormiddel van een speelhoek krijgen kinderen van jongs af aan een band met uw merk. Blije kinderen zorgen voor blije ouders.

Neem contact op met onze adviseurs

IKC Leisure | Play area

 

Een kinderhoek verdient zich altijd terug

Hoe wij dit weten? Wij ontwikkelen al 12 jaar speelconcepten die werken. Onze klanten zijn tevreden omdat hun bezoekers tevreden zijn. Als kinderen zich vermaken zorgt dat ervoor dat ouders langer blijven, meer besteden en vaker terugkomen. Door een kinderhoek te installeren in uw recreatiegelegenheid geeft u kinderen een plek waar ze lekker hun gang kunnen gaan. Zo voorkomt u dat ze zich gaan vervelen, rondrennen of huilen. Dat heeft veel voordelen, bijvoorbeeld:

  • hogere omzetten per bezoeker.
  • een prettige sfeer voor gasten en uw medewerkers
  • uw bezoekers blijven langer
  • betere merkbekendheid
  • uw bezoekers komen vaker terug
  • het spelende kind van nu is uw klant van de toekomst

Onze speelhoeken kunnen volledig worden afgestemd op de 'look and feel' van uw pretpark, zwembad, sportfaciliteit, etc.. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een kinderhoek in uw recreatiegelegenheid? Vraag gratis een brochure aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees meer over de voordelen van een kinderhoek