interactieve wand met wandbekleding in speelhoek
interactieve wand maakt bewegen leuk

Bewegen wordt leuk met een interactief muurspel!

Een interactieve speelwand met wanddecoratie is een echte blikvanger in iedere ruimte. Daarnaast is het een leuke, uitdagende manier om kinderen spelenderwijs te laten bewegen. Met een spannende tijdslimiet, kleurrijke klimgrepen of leuke geluiden; er is een interactieve speelmuur voor iedere leeftijd en in verschillende moeilijkheidsgraden. Creëer een echte fantasiewereld in elk gewenst thema. Kies voor een groene, natuurlijke omgeving of een prachtige fantasierijke bestemming die voor ieder kind tot zijn of haar verbeelding spreekt. Ons IKC Design team brengt ieder idee tot leven!

Activity Wall Parcours

Dit spannende muurspel daagt de speler uit om binnen de kortste tijd een klimmuur parcours af te leggen, dat wordt bepaald door knoppen die één voor één gaan branden en moeten worden ingedrukt. Om bij de knoppen te kunnen komen, moet de speler over kleurrijke klimgrepen zien te klauteren. Na afloop laat het bijbehorende scoreboard zien binnen welke tijd het parcours is afgelegd.

Dit behendigheidsspel laat kinderen op een leuke manier bewegen, en moedigt hen aan om elkaars highscore te verbeteren!

Bekijk de Activity Wall Parcours >

 

paarse activity wall voor kinderen om te klimmen

Experience Wall

Deze interactieve muur bevat knoppen met ingebouwde speakers die, als ze worden indrukt, leuke geluidsfragmenten afspelen binnen het thema van de wanddecoratie. Zo zijn er een aantal voorbeelddesigns waaronder het dierenbos en jungle thema, maar is het ook mogelijk om een muurspel te laten ontwerpen geheel in uw eigen stijl.

Een bijzondere manier om een ruimte meer leven in te blazen!

Bekijk de Experience Wall >

 

expierence wall voor kinderen met dierengeluiden

Activity Wall

Bij dit spannende interactieve muurspel nemen twee spelers, team blauw en team groen, het tegen elkaar op om binnen één minuut zoveel mogelijk knoppen in te drukken, die willekeurig gaan branden. Spelers moeten snel de knoppen in hun eigen kleur indrukken om een zo hoog mogelijke score te behalen, die op het scorebord wordt bekendgemaakt. Zo kunnen ze zien wie gewonnen heeft, en proberen elkaars highscore te verbeteren!

Bekijk de Activity Wall >
activity wall voor kinderen met blauwe boot