met epdm vloeren maakt u uw kinderhoek nog aantrekkelijker
met epdm vloeren maakt u uw kinderhoek aantrekkelijk

IKC Service

Wij hebben het hele proces, van ontwerp tot installatie, in eigen beheer. Met hoofdkantoren in Nederland en Shanghai China en onze fabriek in Jiaxing China bedienen wij klanten over de hele wereld. Of u nu 0,5 of 100 vierkante meter tot uw beschikking heeft: We maken er een fantastische speelruimte van met speelwaarde voor jong en oud. Het enige wat je hoeft te doen is ja te zeggen. Wij doen de rest.

Van design tot installatie

Ons creatieve en fantasierijke ontwerpteam leeft zich dagelijks in, in de wereld van kinderbeleving. Zo past elke kinderhoek in elke daartoe bestemde ruimte en biedt de kinderen optimaal plezier.

Wanneer we een concept presenteren, doen we dat met een 3D-presentatie die een realistisch beeld geeft van hoe de gewenste speelplaats er uit zal zien.

Zodra de kinderhoek is ontworpen, wordt deze tot leven gebracht door onze gespecialiseerde monteurs. Onze monteurs werken met veel aandacht voor detail. Bovendien beschikken onzer monteurs over alle benodigde certificaten en diploma's om de installatie vlot te laten verlopen. 

Het leggen van epdm vloeren door onze gedreven monteurs

Onze full service filosofie:

  • uitgebreid advies over welke kinderhoek geschikt is
  • keuze uit onze collecties kinderhoeken en speelelementen
  • een ontwerp op maat, dit kan ook in uw huisstijl
  • u kan een speelhoek plaatsen zonder vloerruimte te verliezen
  • complete installatie, onderhoud en ruime garantie
Monteurs bezig met inladen van speelconcepten van IKC