Marco Lankman CEO van IKC probeert een betere wereld te creëren voor kinderen
Marco Lankman CEO van IKC probeert een betere wereld te creëren voor kinderen

Missie & Visie van IKC

Wat is uw fijnste speelherinnering als kind?

Wellicht krijgt u nu een glimlach op uw gezicht als u hieraan terugdenkt... Dit is niet alleen de herinnering aan het spelen, maar ook het onbezorgde gevoel wat jonge kinderen kenmerkt als ze zichzelf kunnen zijn in een positieve omgeving.

Want kind zijn betekent; spelen, lachen, zelfvertrouwen, creativiteit, non-verbaal communiceren en onbevooroordeeld zijn. Op deze jonge leeftijd worden vele miljoenen verbindingen in de hersenen gemaakt die bepalend zijn voor de rest van het leven van kinderen.

Het is mijn missie om overal ter wereld een afdruk achter te laten door het creëren van deze positieve omgeving. Reis mee en ontdek de sfeer die wij voor kinderen realiseren met onze speelconcepten.

Marco Lankman, CEO IKC Global

Marco Lankman Eigenaar van IKC

Een betere wereld door gelukkige kinderen

Door onze kennis en liefde voor spelende kinderen te bundelen komen wij tot krachtige producten die elke ruimte omtoveren tot een kindvriendelijke plek. Het doel van onze creatieve en uitdagende speelconcepten is om kinderen zich fijn te laten voelen waardoor zij zichzelf kunnen zijn.

twee kinderen druk aan het spelen met de interactieve spelsystemen van IKC

Wij leren van kinderspel

Wij doen al jaren onderzoek naar hoe kinderen spelen. Wat zorgt ervoor dat een kind tijd en plaats even helemaal vergeet? Hoe dagen we kinderen op de allerleukste manier uit om te bewegen, te leren en te ontwikkelen? Wanneer ontspant een kind optimaal? 

De antwoorden hierop vindt u terug in onze speelconcepten omdat wij ons al meer dan 12 jaar met erg veel plezier volledig onderdompelen in de fantasiewereld van onze kleinste wereldbewoners.

IKC Collectie I Kind spelend met wandspel Tip of the Iceberg

Het DNA van IKC

Betere wereld

Het verbeteren van de wereld begint met onze nieuwe generatie, kinderen. Kind zijn; spelen, lachen, vertrouwen, creativiteit, non verbale communicatie en onbevooroordeeld zijn.

Spelen is van onschatbare waarde als het gaat om de ontwikkeling van een kind. Het kind staat centraal in alles wat wij doen, maken en willen bereiken.

Eenvoud

Wij geloven in een simplistische look-and-feel voor al onze producten. Wij zorgen ervoor dat kinderen van alle leeftijden en over de hele wereld zonder enige uitleg op een veilige wijze met IKC producten kunnen spelen.

We creëren een aantrekkelijke look in verschillende stijlen waarbij we herkenbare vormen, materialen en kleuren gebruiken.

Educatief spel

Wij geloven in het ontwikkelen van de vaardigheden van kinderen door ze zelf te laten spelen en zichzelf te laten zijn. Door met onze speelproducten te spelen kunnen kinderen zich ontwikkelen door zintuiglijke verkenning, socialiseren, onthouden en denken.

Door kinderen over de hele wereld te helpen ontwikkelen, investeren we in onze toekomst.

2 kinderen spelen met de interactieve speelsystemen van IKC

Duurzaamheid

We werken voortdurend aan het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Dit doen we door ons te richten op onze producten en processen.

We ontwerpen onze producten met minimale materialen, we verzenden met kleinere verpakkingen, we gebruiken geen giftige stoffen en we recyclen zoveel mogelijk.

Het succes van ons bedrijf is gebaseerd op onze mensen. We willen een voorbeeld zijn van goede mensenrechten en arbeidspraktijken in al onze bedrijfsactiviteiten.

Kwaliteit

Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid van onze producten is de kern van ons bedrijf. Ons doel is ervoor te zorgen dat IKC overal ter wereld gelijk staat aan veiligheid en topkwaliteit. Dit bereiken we met de hoogste kwaliteit mensen, grondstoffen, toeleveranciers en machines.

Onze spelproducten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit FSC-gecertificeerd hout. Dit zorgt voor sterke en robuuste speelconcepten met een warme en vriendelijke uitstraling.

Met onze interne kwaliteitscontrole en tests voldoet ons product aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Dit komt tot uiting in onze standaard 2 jaar garantie.

FSC Gecertificeerd hout, voor onze speelconcepten

Innovatie

We innoveren voortdurend onze organisatie door het productieproces te verbeteren, onze producten nog meer educatieve speelwaarde te geven en de kwaliteit van onze concepten voortdurend te optimaliseren. Alles om ervoor te zorgen dat we de waarde voor u verbeteren.

Global

IKC is een wereldwijd opererend bedrijf dat haar netwerk voortdurend uitbreidt.

Met onze eigen productiefaciliteit in China, een wereldwijd distributienetwerk en producten die we in alle culturen kunnen gebruiken, kunnen we kinderen over de hele wereld laten spelen en langer kind laten zijn.

Service

Wij beheersen het complete proces van onze speelconcepten; van ontwerp en productie tot levering en installatie. Wij bieden een service op maat. Met ons team van Nederlandse en Chinese werknemers zijn we volledig uitgerust om aan deze wensen te voldoen.

Hier worden speelmodules geproduceerd in onze fabriek in China