Over IKC

IKC Kantoor Dronten
IKC Kantoor Dronten
 

Over IKC

Jarenlange ervaring

Wij bedenken, ontwerpen, produceren en installeren al ruim 15 jaar fantasierijke en educatieve kinderhoeken waarin kinderen zichzelf eindeloos vermaken. Dit kan gaan om één los wandspel of tot honderden vierkante meters speelruimte.


 
Blije kinderen, Blije ouders in een speelhoek van IKC

Missie en visie 

Ons doel is om binnen elke organisatie een kindvriendelijke omgeving te creëren. We streven naar een betere wereld door kinderen zo lang mogelijk kind te laten zijn.
Lees onze missie en visie >

kind aan het spelen met een wandspel | IKC Play

Veilig, eerlijk & duurzaam

Daarom kiezen wij voor materialen die lang meegaan, veilig in gebruik zijn en geen schade berokkenen aan het milieu. Daar hebben de spelende kinderen niet alleen nu wat aan, maar ook later.
Meer over duurzame keuzes >

Eigen fabriek in China

Veiligheid boven alles. Helemaal als het om spelende kinderen gaat. Daarom maken wij alle producten in onze eigen fabriek. Zo hebben we elke stap van het productieproces onder controle en kunnen we met een hand op ons hart de veiligheid garanderen.
Lees meer >

 de productie van wandspellen in China

IKC designers

Onze ontwerpers brengen ieders fantasie tot leven met vrolijke en aansprekende designs. Alle speelelementen worden met zorg en oog voor detail ontworpen. 
Meer over design >

IKC studio

Onze studio heeft al jaren ervaring in de ontwikkeling van games van de interactieve speelsystemen. De studio ontwikkelt alle software van de speelsystemen en zorgt voor de techniek erachter. Onze spellen zijn altijd educatief, taalloos en geweldloos. 
Lees meer >

design afdeling speelsystemen

Van design tot installatie 

Wij hebben het hele proces, van design tot installatie, in eigen beheer. Met hoofdkantoren in Nederland en Shanghai China en een fabriek in Jiaxing China bedienen we klanten over de hele wereld.

  • uitgebreid advies 
  • keuze uit onze collecties 
  • een ontwerp op maat
  • complete installatie, onderhoud en ruime garantie 

Onze full service filosofie >

Kinderhoek interacieve speelsystemen

IKC Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van IKC? Dan kunt u zich aanmelden op onze nieuwsbrief, we sturen u dan regelmatig nieuws en andere interessante updates.

Deskundig advies van onze specialisten

Nieuwsgierig geworden naar onze producten? Neem dan contact op met een van onze specialisten.