Een kinderhoek in uw wachtruimte of kantoor

Een kinderhoek in uw wachtruimte of kantoor

Een kinderhoek in uw wachtruimte of kantoor

Geef kinderen een speelhoek

Voor uw onderneming is het van belang dat uw medewerkers zich volledig kunnen concentreren op uw klanten. Kinderen zorgen voor afleidingen omdat zij zich zelfstandig niet vermaken. Met een kinderhoek van IKC creëert u een plek waar kinderen zich kunnen terugtrekken, tot rust komen en vermaken. Zo creëert u harmonie op de afdeling en hebben de medewerkers weer aandacht voor de klant.

Kinderen mee naar de notaris

Ouders nemen hun kinderen vaak niet mee naar zakelijke afspraken, maar wanneer er wordt getekend voor een huis dan worden kinderen vaak wel betrokken. Maak voor uw kleinste bezoekers een kinderhoek waar zij fijn in kunnen spelen wanneer uw medewerkers in gesprek zijn. Uw klanten zijn dan ook meer ontspannen waardoor alle nodige onderwerpen besproken kunnen worden.

IKC maakt samen met u een speelhoek die perfect past binnen uw organisatie, volledig op maat en in uw huisstijl. Veilige speelhoeken om een herinnering te creëren bij uw kleinste klanten.

Prettige kennismaken bij de gemeente

Transformeer uw wachtruimte, kantoor, gemeentehuis of overheidsinstelling om tot een kindvriendelijke omgeving. Met een kinderspeelhoek creëert u een mooie beleving voor uw kleinste bezoekers. Kinderen maken zo op een educatieve manier kennis met een overheidsinstelling en kunnen zich eindeloos vermaken.

Zet ook de stap naar een kindvriendelijke organisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vraag de gratis brochure aan, stuur ons een bericht via het contactformulier of bel ons. Wij helpen u graag!

Contact+31(0)321387730

Ontdek onze kinderhoeken onder andere bij

 • Van der Valk

 

 • Van der Valk

Projecten

 • Kinderhoek

  Kinderhoek bank

  Kinderhoek bij de Bank. Wachten tot je aan de beurt bent, kinderen zijn er niet dol op. Een kinderhoek maakt het wachten wél leuk! Maak de ontvangst...

  Lees meer
 • Speelhoek

  Speelhoek uitvaart

  In het uitvaartcentrum, afscheidshuis. Afscheid nemen is een moment om samen te zijn. Instore Kids Corners creëert samen met u magische speelruimtes...

  Lees meer
 • Kinderhoek

  Kinderhoek gemeentehuis

  Speelhoek voor het gemeentehuis. Een kinderhoek in het gemeentehuis zorgt voor een kindvriendelijke omgeving en een prettige sfeer. De kinderen kunne...

  Lees meer