Een kinderhoek in een monsterthema

Ontdek de monsters van IKC

Rocket & Racer, de monsters van Instore Kids Corners, nemen u graag mee op ontdekking. Zij vertellen u graag wie zij zijn. Luister naar de monsterlijke avonturen van de monsters en waan je in een wereld vol fantasie. Niks is meer wat het lijkt met de nieuwe speelsystemen, bekijk hier onze uitgebreide monstercollectie! En laat u inspireren.

Instore Kids Corners denkt graag met u mee over het toepassen van Rocket en Racer in uw onderneming. De monstercollectie is toepasbaar in alle speelhoeken van IKCplay.   Rocket en Racer passen zich aan aan uw huisstijl.  Vraag de gratis brochure aan of bel ons: + 31 (0)321 387 730.

Monsterlijk spelen met de monstercollectie

Instore Kids Corners heeft wereldwijd al voor veel ondernemingen waarde toe mogen voegen door middel van kinderhoeken. Dagelijks hebben kinderen in allerlei sectoren plezier van onze spelmodules en speelsystemen. Een kinderhoek kan al geplaatst worden in ruimtes vanaf 1 m2

Perfect voor uw onderneming

Instore Kids Corners zorgt er samen met u voor dat de kinderhoek met de monstercollectie perfect in uw onderneming past. De speelhoek wordt gebouwd in uw huisstijl zodat deze goed opgaat in het interieur. Tevens leveren wij plug-and-play concepten zodat alles perfect op elkaar aansluit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag de gratis brochure aan of bel ons: + 31 (0)321 387 730.

Contact+31 (0) 321 387 730

Ontdek onze kinderhoeken onder andere bij

  • Van der Valk

 

  • Van der Valk