Een kinderhoek in een monsterthema

Een kinderhoek in een monsterthema

Een kinderhoek in een monsterthema

Ontdek de monsterfamilie van IKC

De monstercollectie is een speciaal thema dat kinderen mee op reis neemt door het heelal. Met verschillende interactieve speelconcepten helpen Ocram en zijn vrienden de kinderen met ontdekken en ontwikkelen. Zie hoe kinderen met de software tussen de sterren en planeten vliegen, spelen en puzzelen. Met de monsters was opgroeien nog nooit zo leuk!

DE MONSTERREVOUTIE IS IN VOLLE GANG

IKC heeft wereldwijd al voor veel ondernemingen waarde toegevoegd met het plaatsen van kinderhoeken. Dagelijks hebben talloze kinderen plezier van onze educatieve, veilige speelmodules en speelsystemen. Een kinderhoek kan al geplaatst worden in ruimtes vanaf 1 m2.

IKC denkt graag met u mee over het toepassen van Ocram en zijn vrienden in uw onderneming. De monstercollectie is toepasbaar in alle speelhoeken van IKC.

DE MONSTERCOLLECTIE VERBINDT

De monstercollectie brengt verschillende spelmodules en componenten met elkaar in verbinding en maakt ze onderdeel van één verhaal. Dit stimuleert de belevingswereld.van kinderen en geeft de kinderhoek een herkenbare uitstraling. Bekijk de sterren met Ocram, speel voetbal met Rocket en vlieg tussen de planeten door met alle monsters. Ga mee op reis met de monstercollectie!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vraag de gratis brochure aan, stuur ons een bericht via het contactformulier of bel ons. Wij helpen u graag!

Zet ook de stap naar een kindvriendelijke monsteromgeving

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vraag de gratis brochure aan, stuur ons een bericht via het contactformulier of bel ons. Wij helpen u graag!

Contact+31 (0) 321 387 730

Ontdek onze kinderhoeken onder andere bij

  • Van der Valk

 

  • Van der Valk