this image shows a kids corner with wall games in a hospital

Wandspellen

Wij bieden speelwaarde voor elke ruimte, voor elk budget, naar elke wens en in elk werelddeel. De herkenbare uitstraling van onze wandspellen zijn wereldwijd terug te vinden. Het houten frame is het resultaat van jarenlange ervaring en bedoeld om kinderen een optimale, veilige spelbeleving te bieden. Sorteer, draai, puzzel en educatieve spellen: een IKC wandspel is ideaal voor de kleine ruimtes en leert kinderen cognitieve vaardigheden en oplossingsgericht denken.

22

Wandspellen uitbreiden met speelsystemen

Als wij het hebben over speelwaarde voor iedere ruimte, dan bedoelen we alles van een enkel wandspel tot een complete kinderhoek. Zo kunt u een kinderhoek modulair opbouwen, door een wandspel te combineren met een speelsysteem of hekwerk. Daarnaast is het mogelijk om de wandspellen geheel aan te passen aan uw eigen huisstijl, door de IKC ontwerpers een custom design voor u te laten maken. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag verder!

Hygiënische en veilige wandspellen 

Alleen de beste houtsoorten, alleen verf die geen chemische sporen nalaat, zo min mogelijk plastic en zoveel mogelijk recycling: duurzaamheid begint bij de materiaalkeuze. Wij gebruiken bijvoorbeeld alleen FSC-gecertificeerd hout in onze frames. Dit certificaat geeft zekerheid omtrent de herkomst van het hout. Wij kunnen daarmee garanderen dat het hout op legale wijze is aangekocht, het welzijn van de lokale gemeenschap niet in het geding komt en het milieu wordt beschermd. Duurzaam kiezen is ook kiezen voor producten met een lang leven. Onze producten gaan jarenlang mee.