De juiste bewegwijzering geeft een gastvrije indruk

Zorgt u voor de juiste bewegwijzering voor uw bezoekers? Dit zorgt voor een gastvrije indruk en geeft sfeer in uw onderneming. Wij ontwerpen en produceren bewegwijzeringsborden voor binnen en buiten. Doormiddel van borden zorgt u ervoor dat bezoekers zich gelijk kunnen oriënteren bij binnenkomst. Zij kunnen makkelijk de juiste locatie vinden.

Wij gaan verder dan alleen borden op de muur, het totaal plaatje moet kloppen. Door uw bedrijf te leren kennen en te werken met uw huisstijl creëren wij een betere bezoekersbeleving en loopt u altijd voor op uw concurrenten. 

De voordelen van de juiste bewegwijzering:

  • Uw bezoekers kunnen zich gelijk oriënteren bij binnenkomst 
  • Geeft een gastvrije indruk
  • Creatieve bewegwijzering zorgt voor een WAUW moment

Onze specialisten vertellen u graag meer over de juiste bewegwijzering voor uw organisatie.

Maak een afspraak

Interactieve spelcomputers bij de tandarts

Bewegwijzering in het ziekenhuis

De juiste bewegwijzering in het ziekenhuis zorgt ervoor dat uw bezoekers zich bij binnenkomst gelijk kunnen oriënteren, op het restaurant of de kinderhoek. Een ziekenhuis bezoek is tenslotte voor veel mensen al vervelend genoeg. Breng rust in het ziekenhuis met de juiste borden op de juiste plek.

Bewegwijzeringsborden kunt u standaard kopen maar voor u als zorgaanbieder is het interessanter om dit aan te laten sluiten op uw huisstijl, dit zorgt voor een stukje herkenning bij uw patiënten. Bij IKC hebben wij alles in huis om voor u een prachtig signing plan te maken. Onze specialisten vertellen u graag meer in een vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak

Laat u inspireren!

Download hier uw brochure voor bewegwijzering en signing

Juiste bewegwijzering aan brengen in uw organisatie geeft een positieve indruk op uw bezoekers. Zij kunnen zich snel oriënteren bij binnenkomst. Dit geeft bezoekers een ontspannen gevoel. Laat u inspireren en download uw persoonlijke brochure.

Bedankt voor uw aanvraag. Vul uw contactgegevens in en ontvang de brochure in uw mailbox.