Inrichting restaurant
Wereldwijd worden KFC restaurants uitgebreid met extra beleving door speelwaarde

Custom KFC speelconcepten

Beleving wordt steeds belangrijker voor uw gasten. KFC investeert daarom in extra entertainment voor kinderen in hun restaurants. De extra speelwaarde biedt meer beleving voor de gasten, van jong tot oud. Elk KFC concept is uniek en custom made. Van Nederland en Duitsland tot Zweden, overal wordt speelplezier toegevoegd. In deze speelhoeken zijn speelhuizen geplaatst die volledig de KFC stijl uitstralen. Compleet met wanddecoratie, EPDM-valdempende speelvloer, glijbaan en klim-elementen voor nog een hoger gevoel van beleving. 

Samen met KFC Göppingen (DE) hebben wij een compleet nieuw project ontwikkeld. Hier is speelwaarde toegevoegd met behoud van zitcapaciteit. Een op maat gemaakte speeltafel die gebruikt kan worden om te eten en te spelen. Leuk en functioneel! De interactieve speeltafel is voorzien van speciaal ontworpen software. Deze software laat overdag spellen zien voor de kleinere kinderen en vanaf het begin van de avond voor tieners. Zo wordt iedereen voorzien van speelplezier.

KFC Gorinchem (NL) en Dusseldorf (DE) hebben samen met onze designers een volgende stap gezet en ook de spelmodules laten customizen. De wandspellen hebben alle karakteristieke afbeeldingen van KFC, waardoor de kinderen op jonge leeftijd al kennis maken met het merk. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zelf een hamburger maken door de ingrediënten op de schuifknoppen te verplaatsen naar de juiste plek.

Meer informatie over onze speelconcepten en de mogelijkheid om ze naar uw merk aan te passen?

Neem contact met ons op!

software kfc custom
interactieve speeltafel
speelhoek kfc restaurant
speelhoek KFC branded kinderhoek kinderspeelhoek spellen custom wandspeelborden
speelhoek KFC branded kinderhoek kinderspeelhoek spellen wandspeelborden
speelhoek bij KFC restaurants
touchtable speeltafel bij KFC restaurants voor nog meer speelplezier en een goede klantervaring
kfc kinderspeelhoek
Delen