this image shows a kids corner in a  H&M clothing store
IKC Nieuws
Delen

De meerwaarde van een kindvriendelijke omgeving

Stelt u zich voor: u bent een gezellig dagje uit met de familie en iedereen heeft het naar zijn of haar zin. Net als u dagdroomt en geniet, duurt voor uw jonge zoon of dochter het wachten en stilzitten net wat te lang. Vervelend voor uzelf, het kind en soms voor anderen.

Creëer een win-winsituatie

Hierdoor zijn veel gezinnen terughoudend om erop uit te gaan. Ze blijven liever thuis of kiezen voor een plek waar de kinderen zich vermaken. En daar ligt voor u een kans: creëer een omgeving in uw bedrijf of organisaties waar families zich welkom voelen en kinderen zich vermaken - een win-win situatie.

Schoonheid zit in de details

Neem onze wandmodules en interactieve speelsystemen. Concrete voorbeelden van producten die op een zeer kleine ruimte, gemakkelijk te plaatsen zijn en kinderen van ontzettend veel plezier voorzien. Want ondanks dat een kinderhoek groots klinkt, zit de schoonheid in de details: de belevingswereld van het kind.

Vrolijke kinderen zorgen voor tevreden klanten

Door de belevingswereld van het kind een plek te geven in uw organisatie gaan kinderen zich vermaken en hebben families het naar hun zin. Daardoor zijn zij eerder geneigd naar u toe te komen en naar u terug te keren. En met een beetje geluk krijgt u nog een positieve recensie op internet ook!

Wilt u zelf ervaren wat de kansen zijn voor uw organisatie of onderneming?

Neem conctact met ons op!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht