IKC Nieuws
Delen

Dekamarkt winkels omtoveren tot een belevenis voor elke klant

Door de samenwerking tussen International Kids Concepts en Dekamarkt wordt één van hun nieuwste World of Food winkels (Apeldoorn, Nederland) getransformeerd tot een belevenis voor iedere klant. International Kids Concepts zal dit doen voor alle winkels die worden verbouwd.

Voldoen aan behoefte jonge klant

In deze nieuw te bouwen megastore was het belangrijk om een plek te creëren voor iedereen, jong en oud. International Kids Concepts kwam in beeld om aan de behoeften van de jonge klanten te voldoen.

Samen met Dekamarkt zijn we tot een aantal leuke en leerzame speelelementen gekomen. De achterwanden zorgen ervoor dat de spellen goed zijn opgenomen in de supermarkt, ontworpen met het karakter van deze World of Food store en aantrekkelijk voor kinderen.

Jong en oud blij

Door kinderen een plekje in de organisatie te geven vermaken de kinderen zich, terwijl ouders en andere klanten hun boodschappen kunnen doen. De speelmodules zorgen voor een prettige sfeer, waardoor iedereen weer terug wil komen!

Wilt u speelelementen toevoegen die passen bij de uitstraling van uw organisatie en een prettige sfeer creëren voor iedereen? Onze adviseurs praten graag met u over de mogelijkheden.

Neem conctact met ons op!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht