Stand NRF
IKC Nieuws
Delen
New York, Verenigde Staten

Innovatief Nederlands bedrijf voor Speelconcepten, IKC Schittert op de NRF Retail's Big Show in Amerika

De stand van het Nederlandse bedrijf voor speelconcepten IKC, was een aangename out of de box toevoeging op de prestigieuze NRF Retail's Big Show in Amerika. Het evenement, dat plaatsvond in het bruisende New York, bracht 's werelds meest innovatieve bedrijven op het gebied van retailtechnologie samen, en IKC was een opvallende vertegenwoordiger van creatieve en marketing gerichte oplossingen voor de jeugd binnen de retail.

Met een speelse en interactieve stand trok IKC de aandacht van de bezoekers, variërend van retailers tot technologische experts. De stand bood een voorproefje van de op maat gemaakte speelomgevingen die IKC wereldwijd aanbiedt, met de nadruk op innovatief en duurzaam en sterk in het stimuleren van de cognitieve functies van kinderen.

 

Opvallende hoogtepunten van de IKC-stand waren onder andere:

1. Duurzaamheid en Milieubewustzijn: De stand van IKC benadrukte het belang van duurzaamheid in speelomgevingen. Het bedrijf toonde hun inzet voor milieuvriendelijke en duurzame materialen, waardoor ouders en retailers bewuster kunnen kiezen voor speelconcepten die niet alleen leuk zijn, maar ook goed zijn voor de planeet.

2. Samenwerkingen met nieuwe partner: Tijdens de NRF Retail's Big Show werkte IKC samen met een veelbelovende nieuwe Mexicaanse partner. Deze samenwerking zal bijdragen aan de verdere verspreiding van het IKC-speelconcept in de Verenigde Staten en Mexico, waardoor meer kinderen toegang krijgen tot innovatieve speelervaringen.

3. IKC heeft aan veel retailers de meerwaarde van een speelconcept in de Retail weten over te brengen. Een kinderhoek in de winkel of showroom geeft kinderen een veilige plek om te spelen, te ontdekken en te leren. Terwijl de kinderen spelen, kunnen hun ouders zich focussen op het aanbod, of advies.

 

Reacties van bezoekers op de stand waren positief. Een bezoeker verklaarde enthousiast: "IKC combineert op een unieke manier plezier en het ontwikkelen van de cognitieve functies. Het is inspirerend om te zien hoe  kinderen in een veilige omgeving eindeloos kunnen spelen en ontwikkelen."

Met deze succesvolle deelname aan de NRF Retail's Big Show vestigt IKC de aandacht op zich als een marktleider in innovatieve speelconcepten. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het creëren van stimulerende speelconcepten die de ontwikkeling van kinderen bevorderen en tevens een zeer goede marketing tool is voor de ondernemer. Als kinderen spelen blijven ouders langer in de winkel wat weer resulteert in een hogere omzet!