Nieuws Upgrade nieuwe Delta 21 Steering Wheel en Vertical 8+
IKC Nieuws
Delen
Nu nóg meer stoere interactieve spellen voor kids vanaf 8+ jaar

UPGRADE: Nitro Dash en Orbits 101 zijn nu Steering Wheel 8+ en Vertical 8+

Deze avontuurlijke interactieve speelsystemen (vroeger Nitro Dash en Orbits 101) zorgen nu voor nóg meer speelplezier dankzij een grote upgrade!
Vanwege de grote vraag naar entertainment speciaal voor de wat stoerdere kids tussen de 8 en 14 jaar, zijn deze speelconsoles nu uitgebreid met nóg meer spannende spelletjes die hen eindeloos kunnen uitdagen. Lees hier alles over de update en maak kennis met deze unieke speelconsoles!
 

Delta 21 Steering Wheel 8+

Het oude speelsysteem Nitro Dash met ingebouwd stuur is nu omgedoopt tot de Delta 21 Steering Wheel 8+. De speciale Steering Wheel 8+ software bevat nu maar liefst drie spelletjes in plaats van één! Stuk voor stuk bieden ze eindeloos speelplezier, en kunnen ze worden gespeeld door het stuur te draaien. Zo is er de uitdagende spellen Blocky Shooter en Chicken Pursuit, en natuurlijk het originele racespel Nitro Dash.
Deze speelkast heeft nu een neutraal, wit design dat nóg beter past in allerlei verschillende soorten interieurs, in plaats van het oude feloranje ontwerp met witte strepen.
 

Delta 21 Vertical 8+

Het design van de oude Orbits speelkast, nu bekende als de Delta 21 Vertical 8+, is nauwelijks veranderd. Het mooi blauwe design met sterrenhemel is gebleven, maar bevat nu ook twee echte arcade knoppen aan de zijkanten om de spellen mee te bedienen. Deze zijn perfect voor het nieuwe spelletje Pinball, een echte speelkast klassieker! Daarnaast bevat de Vertical 8+ software nu ook de wereldberoemde game Bubble Shooter, als derde spelletje boven het originele Orbits 101 ruimtevaartspel. Allemaal in een fantastisch ruimte-thema!

Net zoals de Delta Steering Wheel 8+ is ook de Vertical 8+ ideaal voor de wat oudere kinderen vanaf 8 jaar.
Wij bedenken constant nieuwe ideeën om ons assortiment te blijven vernieuwen! Voor meer updates en nieuwigheden over onze speelconcepten, ontvang als eerste het laatste nieuws via onze nieuwsbrief, of volg ons op onze social media kanalen.


Bekijk al onze interactieve speelsystemen