header nieuwe software planet eco
IKC Nieuws
Delen
Na uitgebreid testen en optimaliseren kunnen wij nu vol trots onze nieuwe software laten zien!

Onze nieuwste aanwinst: De Planet-Eco Software!

Deze nieuwe software is speciaal ontwikkeld om kinderen bewust te maken van het milieu. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en willen dit in onze producten tot uiting brengen. De Planet-Eco software is gericht op kinderen vanaf 4 jaar en bevat 12 educatieve spellen. We hebben enkele van onze populaire bestaande spellen aangepast en er zijn nieuwe spellen ontworpen door onze Game Designers. Met deze software kunnen kinderen ontdekken welke positieve invloed milieuvriendelijkheid op de natuur heeft en leren ze er op een speelse manier mee om te gaan.
 

Een greep uit de spellen

Drive: Kinderen leren over groene energie door aan de motor te draaien. Ze wekken energie op om de olifant in de elektrische auto te laten rijden. Door het wiel steeds sneller te draaien, genereren ze zoveel mogelijk energie.

Recycle game: Er ligt veel afval in de oceaan! Kinderen moeten het afval naar de juiste container slepen om de oceaan schoon te maken. Dit spel helpt kinderen bewust te worden van het belang van afvalscheiding en welk afval in welke container hoort. Naarmate er meer afval wordt verwijderd, worden de dieren blijer.

Memory: Dit populaire spel heeft een vernieuwde look gekregen. Op de achterkant van de kaartjes staat het herkenbare recycle logo. De afbeeldingen die kinderen moeten matchen, zitten vol met milieubewuste elementen. Denk aan schapen in een weiland met windmolens, een verdrietige kwal vanwege afval in de oceaan en een blije beer naast een jonge boom.

Bekijk hier de productpagina voor een impressie van de spellen >
 

Ontdek de mogelijkheden!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken. Onze Game Designers kunnen de software aanpassen aan uw bedrijfsidentiteit door bijvoorbeeld uw logo toe te voegen of uw mascotte te integreren.

Contact