IKC Arctic Adventures software
IKC Nieuws
Delen
Meer leerzame, milieubewuste spellen voor kinderen van 4 tot 8+ jaar

UPGRADE: Arctic Adventures krijgt meer games!

Onze bestselling Arctic Adventures software wordt dankzij een upgrade uitgebreid met nóg meer educatieve spelletjes die kinderen op een leuke manier leren om milieubewust te worden!

In de afgelopen jaren wordt het belang van ons milieu steeds groter en op steeds jongere leeftijd aangeleerd. Met onze leuke, leerzame spellen hopen wij bij te dragen aan deze ontwikkeling, en willen we de kinderen laten ondervinden hoe belangrijk en eenvoudig het is om goed voor onze planeet te zorgen, op een speelse manier.

Naast de standaard spellen zoals Bubble Shooter, Drawing en het Unblock puzzelspel, krijgt deze software nu drie spellen erbij, voor een totaal van maar liefst 14 leuke games.

Zo leert de Recycle Game kinderen spelenderwijs om afval te vinden en in de juiste container te plaatsen. Daarnaast is er de nieuwe uitdagende Bubble Game waarbij spelers zo snel mogelijk de overstekende vissen moeten beschermen tegen ronddrijvend plastic afval, zodat ze veilig de overkant van de zee kunnen bereiken. Tenslotte komt er een klassieke game bij waar kinderen vast al bekend mee zijn; Find The Differences. In dit spel is het de uitdaging om de verschillen te vinden in de mooie plaatjes binnen het Arctic thema.

Bekijk de Arctic Adventures software voor meer informatie over alle games. Voor interesse of vragen, kunt u direct contact opnemen met onze specialisten.

Contact